Ervaringen

Anouk Wubs heeft onze bruiloft vastgelegd op 15 juli 2016. Vanaf het moment dat Anouk binnenkwam, begon ze met foto’s maken. Je kan alleen maar bewondering hebben voor de manier waarop Anouk gedurende de dag gewerkt heeft en met name ook hoe hard ze gewerkt heeft (ondanks haar zwangerschap). 

Tijdens de shoot konden we dankbaar gebruik maken van haar aanwijzingen, waardoor het ontspannen verliep. Bij het ontvangen van de foto’s waren we onder de indruk. Sfeervol, mooie belichting en elk moment van de dag leek wel in een foto gevangen. Geen geposeerde foto’s, maar oprechte foto’s van onze familie en vrienden. 
Het viel ons vooral op hoeveel er gelachen werd op veel foto’s, wat aansluit bij de ontspannen dag die we voor ogen hadden. 


Anouk, bedankt voor de tastbare herinnering aan onze bruiloft. We gaan regelmatig de foto’s er nog bij pakken!

We kwamen via-via op de website van Anouk in onze zoektocht naar een trouwfotograaf. Wat een vrolijke frisse en spontane foto’s kwamen we tegen! Al snel was het contact gelegd met Anouk. We hebben haar leren kennen als een vrolijke, vakkundige, enthousiaste fotograaf. Duidelijk en correct in alle afspraken. Op de dag zelf legde Anouk de juiste momenten vast zonder dat wij het door hadden. En op andere momenten, zoals fotoshoot, gaf ze ons goede aanwijzingen waardoor wij meer op ons gemak voelde.

 Na de trouwdag kwamen al snel de foto’s. Wat een prachtige foto’s! Fris, natuurlijk, vrolijk en zoveel oog voor details! 

Het was nog een zoektocht om een album te samenstellen met zoveel mooie foto’s. Ook hierin werkte Anouk snel en gaf ze vlot feedback. Twee maanden na onze bruiloft lag het trouwalbum al bij ons thuis! 

Nogmaals bedankt Anouk, mede door jou is onze trouwdag onvergetelijk geworden!

Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad. We zijn zo blij dat jij onze dag hebt vastgelegd. Elke keer als we de foto’s bekijken, genieten wij weer volop. Vanaf het eerste moment dat wij jou hebben ontmoet, in het ‘kennismakingsgesprek’, voelden wij meteen een klik met jou. Luisterend oor, spontaan, warm, en oog voor detail. 

We waren er meteen uit, wij wilden Anouk hebben. We hadden er gelijk vertrouwen in. En ja hoor, wat een perfectie. Je hebt de juiste dingen vastgelegd, zonder dat wij er iets van door hebben gehad. Prachtige spontane kiekjes en o zo professioneel. We hebben jou ervaren als een professionele, spontane, gezellige en warme vrouw. Dit gaf iedereen een relaxt gevoel. Na afloop van de bruiloft kregen we ook veel complimenten wie de fotografe toch was.

 Je werkt ook met een super systeem, waardoor het voor ons makkelijk was om na afloop foto’s te kiezen voor ons album. Werkt zeer prettig, alles erg overzichtelijk. De service van het album was ook tot in de puntjes, wat een verrassing zeg om voor het weekend HET album te zien liggen. Perfect. Vol lof over Anouk!”

We zijn ontzettend blij dat we voor Anouk hebben gekozen! De foto’s geven exact weer hoe de dag was; persoonlijk, sfeervol en lachen-gieren-brullen. Wat wij verbazingwekkend vonden was dat we Anouk heel vaak niet zagen, maar dat overal een foto van is. Anouk is dus onzichtbaar (als fotografe), maar toch heel erg aanwezig en dat vonden wij erg fijn. Sowieso is Anouk goed gezelschap en we kregen veel leuke reacties van onze gasten. Een van onze gasten werd zelfs stiekem een beetje verliefd op haar. Niets is Anouk te gek, voor mooie foto’s of een leuk moment glijdt ze zelfs van een vieze glijbaan af!

De voorbereidingen verliepen allemaal heel soepel. Anouk dacht veel mee en haar ervaring met bruiloften kwam voor en tijdens de dag goed van pas. Zo werd Maiken nog even gewezen op het tanden poetsen. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en zijn een geweldige herinnering aan die mooie dag!

Op 2 mei 2015 was onze grote dag. Tijdens het eerste skypegesprek kregen we gelijk een goed gevoel en na de website te hebben bekeken waren we eruit: Anouk moest onze trouwfotograaf worden! Het contact met Anouk was vlot en heel vertrouwd en spontaan. 

Eenmaal in Zweden leken Anouk en haar man Bram helemaal op te gaan in de groep, zo goed zelfs dat we van gasten te horen kregen dat ze dachten dat het ‘gewoon vrienden’ waren. De shoot was erg leuk en Anouk sprong tijdens het rijden al bijna uit de auto omdat ze een leuk plekje voor foto’s gezien had. De foto’s zijn ontzettend gaaf geworden, ze komen zeker uitvergroot aan de muur te hangen!

Anouk, ontzettend bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft, maar ook voor alles er omheen! We zullen jou zeker aanraden als fotograaf!

Giel + Michelle

Albert-Jaap + Irene

Gert-jan + Hilde

Maarten + Maiken

Tsjeard-jan + Jeanine