1 OP 1 WORKSHOP

workshop op maat voor jou


De 1 op 1 workshop geef ik in 2 varianten. Zo kan je zelf bepalen wat voor workshop je krijgt. Wil je antwoord op je vragen en uitleg over hoe ik te werk ga? Of wil je ook zien hoe ik in de praktijk te werk ga tijdens een coupleshoot? Je mag zelf ook mee fotograferen zodat jij weer nieuwe foto's hebt voor je portfolio.


 Een sessie van 2 uur lang. Hierbij bespreken we alles wat jij wilt leren bijv. van lenzen tot workflow (voorbereiding, contact bruidspaar, levering, albums e.d.), het verloop van de bruiloft, de fotomomenten van die dag. En natuurlijk mag je me alles vragen wat je wil. Voor de workshop aan krijg je van mij een vragenlijst. Aan de hand daarvan ga ik de workshop voor jou op maat maken, zodat al jouw vragen worden beantwoord.
Kosten: €250,- excl. BTW
De 2 uur durende sessie zoals hierboven genoemd. Plus daarbij een echte coupleshoot zodat je kan zien hoe ik te werk ga. Je krijgt de vrijheid krijgt om dingen uit te proberen. Ik regel het koppel.Na de shoot gaan we nog 1 uur samen zitten om het te hebben over bewerking en de geschoten reportage. De foto's mag je gebruiken voor je eigen portfolio. Alles bij elkaar zal het ongeveer 5 uur duren.
Kosten: €450,- excl. BTW

aanmelden

aanmelden

OPtie 1

OPtie 2

Pauline:

"Ik heb vorige week zaterdag een 1 op 1 workshop mogen volgen bij Anouk. Wat een geweldige en gave dag heb ik gehad! Heel veel geleerd en tips gekregen over mijn eigen bedrijf en daarnaast ook nog samen een love shoot gedaan. Zo kon ik gelijk alles in de praktijk brengen. Echt een aanrader! Anouk is echt een super lief mens die op een professionele en gezellige manier haar passie overbrengt!!"

Simone:
"Ik heb de een op een workshop bij Anouk mogen volgen, dit was echt ontzettend gaaf om te doen! Als ik het zou moeten samenvatten? Verhelderend, doelgericht, leerzaam en niet geheel onbelangrijk, gezellig! Ik kan het echt iedereen aanraden en als je twijfelt? Niet doen, heb ik ook veel te lang gedaan. Het voelt alsof ik in 1 dag 10 stappen verder ben gekomen! Anouk is een leuk mens die weet waar ze het over heeft en dit goed kan overbrengen."