1 OP 1 WORKSHOP

workshop op maat voor jou


De 1 op 1 workshop geef ik in 2 varianten. Zo kan je zelf bepalen wat voor workshop je krijgt. Wil je antwoord op je vragen en uitleg over hoe ik te werk ga? Of wil je ook zien hoe ik in de praktijk te werk ga tijdens een coupleshoot? Je mag zelf ook mee fotograferen zodat jij weer nieuwe foto's hebt voor je portfolio.
 Een sessie van 2 uur lang. Hierbij bespreken we alles wat jij wilt leren bijv. van lenzen tot workflow (voorbereiding, contact bruidspaar, levering, albums e.d.), het verloop van de bruiloft, de fotomomenten van die dag. En natuurlijk mag je me alles vragen wat je wil. Voor de workshop aan krijg je van mij een vragenlijst. Aan de hand daarvan ga ik de workshop voor jou op maat maken, zodat al jouw vragen worden beantwoord.
Kosten: €250,- incl. BTW
De 2 uur durende sessie zoals hierboven genoemd. Plus daarbij een echte coupleshoot zodat je kan zien hoe ik te werk ga. Je krijgt de vrijheid krijgt om dingen uit te proberen. Ik regel het koppel en ook een boeket.Tevens leg ik uit hoe ik een coupleshoot aanpak tijdens de bruiloft. De foto's mag je gebruiken voor je eigen portfolio. Alles bij elkaar zal het 4 a 5 uur duren.
Kosten: €450,- incl. BTW

aanmelden

OPtie 1

OPtie 2