Award gewonnen | Masters of Dutch Wedding Photography

28 december 2015

Deze week ontving ik een award van de Masters of Dutch Wedding Photography. Ik had het nooit zien aankomen en daardoor kwam het juist zo onverwachts voor mij. Het is een hele eer dat een strenge internationale vakjury met Hendra Lesmana (uit Indonesië), Andra Dragan (uit Roemenië) en Joseph Victor Stefanchik (uit Florida) mijn foto heeft gekozen voor een award. De Masters of Dutch Wedding Photography deelt meerdere malen per jaar awards uit voor de beste bruidsfoto’s uit Nederland en Belgie. Hoe tof dat daar nu een foto van mij daar tussen staat.
Ben je benieuwd wie er nog meer een award hebben ontvangen deze ronde? Dan kun je hier alle bruidsfoto’s van dit kwartaal bekijken: http://www.de-masters.nl/Streep dun
Award fotograaf Groningen

0

delen:

Tags:

Categorie: