Bas & Martine | Trouwen bij museum de Buitenplaats | Feest in de achtertuin

10 oktober 2017

De bruiloft van Bas & Martine was zo leuk en alles kwam zo mooi bij elkaar. Als stel dat al heel lang samenwoont en zelfs al een prachtige dochter, Nora, hebben was het nu tijd om te gaan trouwen. En kort na de bruiloft is er zelfs nog een mooi zoontje bij gekomen, want Martine was zwanger op hun grote dag.

Alles ging heerlijk relaxt, van samen klaarmaken tot een fijne shoot in het bos. Daarna werden ze ontvangen bij Museum de Buitenplaats in Eelde. Hier vond de ceremonie plaats. Bas was al dagenlang langs de locatie gereden om te kijken of de Blauwe regen al aan het bloeien was. En jawel hoor! Op hun trouwdag bloeide het volop. Dus daar moesten we zeker nog even een aantal foto’s maken.

Vervolgens gingen we naar het huis van Bas zijn ouders waar we de rest van de dag verbleven. En ook hier was alles goed geregeld. Een kruiwagen vol ijs en bier, een springkussen voor de kinderen en fijne plekjes om te zitten voor iedereen.

Toen de broer van Bas ineens samen met Nora ging dansen na een speech, keken Bas en Martine nogal verbaasd. En het werd nog leuker, want het werd een flashmob met een compleet ingestudeerde dans door familie en vrienden.

Hierna kwam er een heerlijk Italiaans diner buiten aan lange tafels. Wat een heerlijke bruiloft was dit!

 

Trouwlocatie: Oranjerie Museum de Buitenplaats in Eelde
Fotolocatie: landgoed de Braak in Paterswolde
Feestlocatie: bij ouders thuis
Taart: bakkerij Dunnewinde in Paterswolde
Trouwjurk: bruidsoutlet Leiden
Haar & make up: Rolanda Huizinga
Tent + buffet: slagerij ’t Koopmanshoekje in Ten Boer
Decoraties: weddingdeco.nl
Bloemen: Villa Kakelbont in Paterswolde

25