Roelof Jan & Nienke | Bruiloft in de achtertuin, Wezep | Trouwen in Elburg

19 november 2021

De plannen werden al meerdere keren gewijzigd en uiteindelijk werd besloten om de bruiloft in de achtertuin van Nienke haar vader te vieren. Ik denk dat ze daarmee een fantastische keuze hebben gemaakt. Want wat zag alles er gezellig uit! De achtertuin hadden ze sfeervol ingericht met mooie kleden, een tent, hooibalen, lampjes en slingers.

Bruiloft in de achtertuin

Nienke maakte zich samen met haar schoonzussen en vriendinnen klaar bij haar vader thuis. Er hing een ontspannen sfeer en ondertussen werden de finishing touches aan de tuin gedaan.
Roelof Jan reedt met hun mooie trouwauto naar ze toe zodat de eerste ontmoeting kon plaatsvinden. Een intiem en prachtig moment was het!

Fotoshoot in de bloeiende heide

Vervolgens zijn we naar een mooi heideveld in de buurt gereden voor de fotoshoot. We hadden echt een prachtige ochtend en de zon scheen heerlijk. Zo’n moment nog even met z’n tweeën (oké en ik dan ook) is altijd heel fijn. Het hoeft niet meteen 1,5 uur te zijn, soms is 30 minuten ook al super! Het is al helemaal mooi als er s’avonds ook nog een klein momentje gepakt kan worden voor wat foto’s.

Foodtruck voor de lunch

Het grote voordeel van een bruiloft in de achtertuin is dat je gemakkelijk van alles kan regelen en dat de locatie ten alle tijden beschikbaar is. Zo hadden de gasten zich al verzameld in de tuin zodat ze het bruidspaar een onthaal konden geven. Vervolgens zijn we een mooi laantje in gedoken voor groepsfoto’s en konden we daarna lunchen. Er stond heerlijk eten klaar in de foodtruck en alles was prachtig verzorgd.

Trouwen in de kerk van Elburg

Na de lunch reden we naar het mooie dorp Elburg waar de kerkdienst zou plaatsvinden. Nienke is juf en haar klas was aanwezig om te zien dat juf met Roelof Jan ging trouwen.

De rest van de dag was het volop genieten, proosten, taart aansnijden, foto’s maken en vooral veel gezelligheid. Bekijk hier de foto’s en laat je inspireren door deze bruiloft in je eigen achtertuin.

DCIM100MEDIADJI_0794.JPG

Styling + foodtruck : WIJ SAMEN | Bloemen: BLOEMENZO JOYCE | Trouwringen: JUWELIER LEUSINK VAN VEEN | Trouwjurk: DYNASTY ZWOLLE | Trouwpak: HKC HONY ZWOLLE | Taart: CORAS BAKERY | Trouwauto: WE LOVE OLDETIMERS

5