Charmaine & Jonathan | 1 op 1 workshop

27 april 2017

Wauw ik vind 1 op 1 workshops geven zo leuk en de aanvragen blijven ervoor binnenkomen. Ik zit tot aan september volgeboekt qua 1 op 1 workshops, shoots en bruiloften. Zo dankbaar voor al die mooie opdrachten en bruiloften die ik mag vastleggen dit jaar. Van september tot december heb ik nog wel plek in de agenda. Overigens staan er in 2018 ook alweer 6 opties op data, dus wees er op tijd bij mochten jullie dan gaan trouwen.

Dit keer mocht ik aan Anna van RAW fotografie een workshop geven. Na 3 uur uitgebreid gepraat te hebben over alles wat ze wilde weten gingen we op stap met Charmaine & Jonathan. Margriet Le had weer een prachtig boeket verzorgd. Fantastisch! En met een verliefd stel als dit kon het niet anders dan zo’n mooie intieme shoot worden.

Ik kreeg ook nog een heel lieve review van Anna:
“Ik volg en bewonder veel medefotografen, op het gebied van bruids-/trouwfotografie Anouk Wubs in het bijzonder. Vorige week ben ik een hele dag met Anouk op pad geweest voor een 1 op 1 workshop omtrent trouwfotografie, een workshop op maat, waarin ik antwoord kreeg op al mijn vragen en ze me mee heeft genomen in haar (werk)wereld. Ik heb in de 5¬†uren met Anouk ontzettend veel geleerd over hoe ik mijn workflow vorm zou kunnen geven, welke handige programma’s en tools ik kan gebruiken en met als afsluiter een echt bruidsreportage met een prachtig stel. Anouk motiveert, inspireert en maakt een grote (soms ingewikkelde) tak van fotografie laagdrempelig en bereikbaar. Dank je wel Anouk!”

2

delen:

Tags:

Categorie:

Gemakkelijke en snelle trouwdatum check