Count your blessings

6 november 2015

DSC_4167 StreepIk schrijf zoveel verhalen over andere mensen. Bij wie ik even een kijkje in hun leven heb mogen nemen, of aanwezig heb mogen zijn op hun grote dag.
Maar er is ondertussen zoveel gebeurd in mijn eigen leven, dat ik jullie dit keer wat meer over mij laat weten. Een kleine terug- en vooruitblik op dit jaar.Streep dunDe meesten zullen het wel weten, wij hebben een prachtige zoon, Jens. En hij wordt over 2 weekjes alweer 3! Tijd om naar basisscholen te gaan kijken, poeh het gaat hard. Maar wat is het een heerlijk ventje.
We hebben een wat lastige periode achter de rug wat betreft wonen, we zijn in 3 jaar tijd al 2 keer verhuist en eind november zullen we opnieuw verhuizen. Maar dit keer is het goed nieuws, we hebben namelijk een huis gekocht! Hiermee valt er een grote last van onze schouders, na 2 keer een jaar onderhuur is het heerlijk om nu ons eigen huis te hebben. Een huis waaraan we mogen klussen en dat we zelf mogen inrichten, zo fijn! We hebben eindelijk ons plekje gevonden. Voor Jens ook heel fijn, want dat betekend meer vastigheid voor hem. Streep dunMaar de drukke en stressvolle periode zet zich wel wat voort, ik ben namelijk bezig met afstuderen! Wauw, wat voelt dat heerlijk om te zeggen. Nog maar een paar maanden (tot februari) en dan ben ik hopelijk klaar met mijn studie. De laatste jaren heb ik de studie altijd naast mijn fotografie gedaan, dat ging prima. Al was het dit jaar wel erg veel, maar ik had die mooie bruiloften absoluut niet willen missen. Na februari kan ik dan echt fulltime aan de slag met fotografie. En iets wat absoluut genoemd moet worden: Bram is echt een held, want die heeft me erg veel geholpen om alle bruiloften vast te kunnen leggen naast het studeren ♡.
En er komen weer heel veel mooie bruiloften en opdrachten aan volgend jaar! Van dit jaar heb ik nog lang niet alles geblogd, ik hoop jullie daar binnenkort meer van te laten zien. Veel veranderingen, maar er komt ons een hele fijne periode tegemoet.
Streep dunHieronder nog even wat plaatjes van ons, want bij een blog horen foto’s vind ik.
Ik kreeg veel vragen of iemand anders deze foto’s heeft gemaakt Maar ik had een statief mee en heb zo de foto’s van ons drieën gemaakt:).

StreepDSC_3942 DSC_3899 DSC_3972 DSC_4105 DSC_4119Streep dunBenieuwd naar de vakantieblog die ik op Fb noemde? Bekijk hem hier: https://anoukwubs.nl/travel-marrakech/

0

delen:

Tags:

Categorie:

Gemakkelijke en snelle trouwdatum check