Ervaringen

gert Jan + Janneke

Anouk combineert haar warme persoonlijkheid uitstekend met haar professionele werkwijze. Wij wisten als bruidspaar heel goed waar wij aan toe waren en kregen veel complimenten van gasten over de ontspannen en vrolijke sfeer die Anouk meebracht tijdens het fotograferen! Kortom: een fantastisch iemand om erbij te hebben als fotograaf!

Ansel + Jessica

"We vinden de foto's van Anouk en het boekje helemaal fantastisch!!!! Heel knap hoe Anouk het licht, de emoties en de details zo goed vast legt. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen en raden haar aan bij andere stellen;). De foto's brengen onze herinneringen steeds weer tot leven en dat voelt goed. Fijn om via de foto's ook een beeld te krijgen van de hele dag en ook van de trouwlocatie! Alles vliegt namelijk voorbij. We vonden de manier waarop Anouk werkt en communiceert erg prettig. We vertrouwden haar volledig (en terecht  ) en ze gaf ons een rustig en ontspannen gevoel tijdens de shoot en gedurende de dag. Het resultaat is echt top!! Het is heel gaaf om van onze vrienden te horen dat dit de mooiste trouwfoto's zijn die ze ooit gezien hebben. We gaan zeker nog vaak naar de foto's kijken en ze aan zoveel mogelijk mensen laten zien!

@Anouk, heel erg bedankt voor alles. We zeggen vaak tegen elkaar: "Zo blij dat Anouk onze foto's heeft gemaakt!" Ook de website die Anouk gebruikt om de foto's te delen en waar we de foto's kunnen bekijken en downloaden is fijn in gebruik. Heel professioneel!"

Klaas Pieter + Amarins

Het eerste wat wij voor onze bruiloft vastgelegd hadden, was onze fotograaf, Anouk. Na positieve ervaringen met haar werkwijze bij verschillende bruiloften van vrienden en kennissen en het zien van de prachtige foto's die ze daar gemaakt had, was voor ons namelijk direct duidelijk dat zij ook onze dag vast moest leggen.

En wat heeft ze dat fantastisch gedaan! Het is haar gelukt om in alle foto's onze bijzondere dag precies zo vast te leggen als het was, terwijl we vaak niet eens meer in de gaten hadden dát ze er was. We hadden ons echt geen betere fotograaf kunnen wensen. Anouk, dankjewel! 

Beau & Jildau

W A U W. Wij trouwden op 23 augustus 2018 en jij was onze trouwfotograaf. Je was er de hele dag bij, je blende compleet in de sfeer van de dag en tussen onze gasten. Tijdens het maken van de foto’s hebben we keihard gelachen! Onze trouwdag was perfect voor ons.

We zijn zo ongelofelijk blij dat jij deze dag voor ons hebt vastgelegd zoals de dag was! Het terug kijken van de foto’s, voelt als de dag herbeleven. Super super bedankt hiervoor!! En voor alle lezers; Anouk is echt een aanrader!

Edwin + Janneke

We kenden Anouk al van een bruiloft van vrienden. Na een kennismaking voor onze eigen bruiloft waren we helemaal om. We hadden geen standaard bruiloft in gedachten en gelukkig werd zij daar juist enthousiast van en dacht ze echt met ons mee. Wij houden bijvoorbeeld niet van ellenlange fotoshoots en dus verzon zij een rustig halfuurtje in de planning, vlak voor onze ceremonie. Zodat we kort foto's konden maken en meteen een rustig momentje voor onszelf hadden. Dat hadden we zelf nooit bedacht maar was echt het beste idee van de dag!

Verder hebben we bijna alle andere leveranciers via Anouk gevonden en heeft ze ons ook geholpen de planning goed in te schatten. Gasten waren ook erg enthousiast: ze klom op vensterbanken en in onmogelijke posities en wist iedereen spontaan, echt als zichzelf en niet geposeerd vaste leggen. Ze leek echt oren en ogen in haar achterhoofd te hebben;). We zijn ontzettend blij met onze foto's van de dag zoals deze echt was! Puur, oprecht en vol emotie.

(tip: boek haar samen met EJ capturing (film), die twee werken super samen!)

Melvin + Lianne

Wauw, wat een talent heeft deze meid! Dat was het eerste wat we dachten toen we haar foto's op de website zagen.
Haar stijl sprak ons ook direct enorm aan.
Toen we eenmaal met Anouk hadden afgesproken wisten we het zeker. Haar moesten we hebben!

Anouk is een hele lieve en sociale meid. Ze denkt goed met je mee en komt zelf ook met leuke ideeën.
Het is Iemand die je er op je grote dag zo tussen kan hebben. Hoewel Anouk er echt voor zorgt dat ze niet op de voorgrond treedt. Op de dag zelf is Anouk heel relaxt om mee te werken en loopt alles heel soepel.

De foto's zijn dan ook werkelijk ge-wel-dig! Wat krijgen wij een complimenten mede door haar fantastische inzet.

Ik kan Anouk iedereen aanraden en wij zouden haar zo weer kiezen.

Janco + Lieke

Anouk heeft onze bruiloft vastgelegd, en hoe! Fan-tas-tisch! Spontaniteit en bijzondere momenten subliem vastgelegd. Mooie lichte frisse foto's en alles tot in de puntjes verzorgd. Met de foto's van Anouk heb je een schitterende herinnering aan die ene mooie dag!

Jos + Marije

Toen Anouk binnenkwam op onze trouwdag, ging ze gelijk aan de slag. Wat vond ik het heerlijk dat ze lekker haar ding deed. Je weet nooit hoe zoiets gaat, maar het was fijn dat ze zo zelfstandig aan de slag ging. Tijdens de fotoshoot gaf ze tips en zocht ze mooie plekjes uit. Heel fijn als je daar zelf helemaal geen idee van hebt! Ook op de dag zelf hebben we haar nauwelijks gemerkt. Ze was helemaal niet op de voorgrond, alleen op de momenten wanneer ze moest, zoals met de groepsfoto's. Het was fijn om aanwijzingen te krijgen.

Als we de foto's terug kijken, zien we prachtige momenten die ze heel mooi en puur heeft vastgelegd. Veel lachende mensen en de mooie momenten zijn precies goed vastgelegd.

We waren super blij met haar als fotograaf op onze trouwdag en zijn super blij met het resultaat!!

Mark + Birgit

Anouk is een relaxte en spontane fotograaf. Wij wilden op onze bruiloft graag alleen mensen om ons heen waarbij we ons op ons gemak voelden en in dat plaatje past Anouk perfect! Ze is overal bij, maar je hebt eigenlijk niet door dat ze er is, ze weet altijd het mooie plaatje te vinden en te maken.

Het resultaat wat we na de bruiloft hebben gezien was echt ongelofelijk mooi. We zouden zonder te twijfelen zo weer voor haar kiezen, een echte aanrader!

Nogmaals bedankt voor alle onvergetelijke foto's, die zullen we ons hele leven nog vaak bekijken en met veel trots laten zien!

Anouk Wubs heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Vanaf het moment dat Anouk binnenkwam, begon ze met foto’s maken. Je kan alleen maar bewondering hebben voor de manier waarop Anouk gedurende de dag gewerkt heeft en met name ook hoe hard ze gewerkt heeft (ondanks haar zwangerschap). 

Tijdens de shoot konden we dankbaar gebruik maken van haar aanwijzingen, waardoor het ontspannen verliep. Bij het ontvangen van de foto’s waren we onder de indruk. Sfeervol, mooie belichting en elk moment van de dag leek wel in een foto gevangen. Geen geposeerde foto’s, maar oprechte foto’s van onze familie en vrienden. 
Het viel ons vooral op hoeveel er gelachen werd op veel foto’s, wat aansluit bij de ontspannen dag die we voor ogen hadden. 


Anouk, bedankt voor de tastbare herinnering aan onze bruiloft. We gaan regelmatig de foto’s er nog bij pakken!

We kwamen via-via op de website van Anouk in onze zoektocht naar een trouwfotograaf. Wat een vrolijke frisse en spontane foto’s kwamen we tegen! Al snel was het contact gelegd met Anouk. We hebben haar leren kennen als een vrolijke, vakkundige, enthousiaste fotograaf. Duidelijk en correct in alle afspraken. Op de dag zelf legde Anouk de juiste momenten vast zonder dat wij het door hadden. En op andere momenten, zoals fotoshoot, gaf ze ons goede aanwijzingen waardoor wij meer op ons gemak voelde.

 Na de trouwdag kwamen al snel de foto’s. Wat een prachtige foto’s! Fris, natuurlijk, vrolijk en zoveel oog voor details! 

Het was nog een zoektocht om een album te samenstellen met zoveel mooie foto’s. Ook hierin werkte Anouk snel en gaf ze vlot feedback. Twee maanden na onze bruiloft lag het trouwalbum al bij ons thuis! 

Nogmaals bedankt Anouk, mede door jou is onze trouwdag onvergetelijk geworden!

Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad. We zijn zo blij dat jij onze dag hebt vastgelegd. Elke keer als we de foto’s bekijken, genieten wij weer volop. Vanaf het eerste moment dat wij jou hebben ontmoet, in het ‘kennismakingsgesprek’, voelden wij meteen een klik met jou. Luisterend oor, spontaan, warm, en oog voor detail. 

We waren er meteen uit, wij wilden Anouk hebben. We hadden er gelijk vertrouwen in. En ja hoor, wat een perfectie. Je hebt de juiste dingen vastgelegd, zonder dat wij er iets van door hebben gehad. Prachtige spontane kiekjes en o zo professioneel. We hebben jou ervaren als een professionele, spontane, gezellige en warme vrouw. Dit gaf iedereen een relaxt gevoel. Na afloop van de bruiloft kregen we ook veel complimenten wie de fotografe toch was.

 Je werkt ook met een super systeem, waardoor het voor ons makkelijk was om na afloop foto’s te kiezen voor ons album. Werkt zeer prettig, alles erg overzichtelijk. De service van het album was ook tot in de puntjes, wat een verrassing zeg om voor het weekend HET album te zien liggen. Perfect. Vol lof over Anouk!”

We zijn ontzettend blij dat we voor Anouk hebben gekozen! De foto’s geven exact weer hoe de dag was; persoonlijk, sfeervol en lachen-gieren-brullen. Wat wij verbazingwekkend vonden was dat we Anouk heel vaak niet zagen, maar dat overal een foto van is. Anouk is dus onzichtbaar (als fotografe), maar toch heel erg aanwezig en dat vonden wij erg fijn. Sowieso is Anouk goed gezelschap en we kregen veel leuke reacties van onze gasten. Een van onze gasten werd zelfs stiekem een beetje verliefd op haar. Niets is Anouk te gek, voor mooie foto’s of een leuk moment glijdt ze zelfs van een vieze glijbaan af!

De voorbereidingen verliepen allemaal heel soepel. Anouk dacht veel mee en haar ervaring met bruiloften kwam voor en tijdens de dag goed van pas. Zo werd Maiken nog even gewezen op het tanden poetsen. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden en zijn een geweldige herinnering aan die mooie dag!

Op 2 mei 2015 was onze grote dag. Tijdens het eerste skypegesprek kregen we gelijk een goed gevoel en na de website te hebben bekeken waren we eruit: Anouk moest onze trouwfotograaf worden! Het contact met Anouk was vlot en heel vertrouwd en spontaan. 

Eenmaal in Zweden leken Anouk en haar man Bram helemaal op te gaan in de groep, zo goed zelfs dat we van gasten te horen kregen dat ze dachten dat het ‘gewoon vrienden’ waren. De shoot was erg leuk en Anouk sprong tijdens het rijden al bijna uit de auto omdat ze een leuk plekje voor foto’s gezien had. De foto’s zijn ontzettend gaaf geworden, ze komen zeker uitvergroot aan de muur te hangen!

Anouk, ontzettend bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft, maar ook voor alles er omheen! We zullen jou zeker aanraden als fotograaf!

Giel + Michelle

Albert-Jaap + Irene

Gert-jan + Hilde

Maarten + Maiken

Tsjeard-jan + Jeanine