verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen

1 op 1 workshop bruidsfotografie

11 januari 2018

Vorig jaar mocht ik 5 keer een 1 op 1 workshop geven. Ik vind dit zo leuk om te doen. Juist het 1 op 1 aspect vind ik bij deze workshops heel goed werken. Voor die tijd kreeg iedereen een gerichte vragenlijst waardoor ik vervolgens de workshop helemaal op maat maak.

1 op 1 workshop met fotoshoot

Ik heb een informatie- en werkboek die helemaal speciaal op maat is gemaakt. Na 3 uur gepraat te hebben over mijn tips en trucs en werkwijze is het ook tijd om aan de slag te gaan. Ik heb een stel uitgenodigd voor een fotoshoot. De fotoshoot doen we vervolgens samen met mij in de leiding. Zo kan ik laten zien hoe ik te werk ga en laat ik precies zien hoe ik voor de spontane situaties zorg.

Deze 1 op 1 workshop was met Evelien, wat een gezellige dag was dit! Lukas & Lianne hadden speciaal voor de fotoshoot een flinke autorit gemaakt, zo tof. In het mooie Norg tussen de bussen konden we foto’s maken van dit mooie stel. Dit keer had ik mijzelf uitgeleefd op het boeket en ik was echt blij met het eindresultaat (al zeg ik het zelf :P).

verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen verloofd, trouwfotograaf groningen, fotograaf groningen

Ben je geïnteresseerd in een 1 op 1 workshop gericht op trouwfotografie? Ben je net begonnen met trouwreportages fotograferen of wil je graag de stap zetten? Ik kan je hierbij helpen en leg je precies uit hoe ik te werk ga en hoe ik mijn bedrijf heb kunnen opbouwen.
Je kan mij mailen voor meer informatie.

6