Trouwen in de herfst | De Landgoederij – Bunnik | Coen & Marije

30 november 2017

Tijdens de kennismaking met Coen en Marije kreeg ik al zoveel zin om hun herfstbruiloft te fotograferen bij de Landgoederij in Bunnik (Utrecht). En dat alleen al omdat ze zo’n ontzettend leuk en spontaan stel zijn.

Ontmoeting in Barcelona

Coen viel voor Marije tijdens een excursie naar Barcelona. Dit was al op de middelbare school. Marije had vervolgens nog iets langer de tijd nodig om door te hebben hoe geweldig leuk Coen is. En moet je nu eens kijken hoelang ze al bij elkaar zijn en hoeveel mooie dingen ze mee hebben mogen maken.

Dat bleek ook tijdens de bruiloft, want wat zijn ze leuk! En wat hebben ze geweldige familie en vriendin om hen heen staan.
Ik mocht deze dag samen met Eva van EJ Capturing vastleggen. Bekijk ook vooral haar film aan het einde van de blogpost.

Unieke herfstbruiloft

Een herfstbruiloft geeft al een prachtige setting met alle gekleurde bomen. Dit paste perfect bij hun trouwdag. Een paar leuke momentjes om uit te lichten zijn: de mega gezellige fotoshoot, de mobiele koffiekar bij Marijke haar ouders in de tuin, de mooie trouwlocatie De Landerij, de wandeling naar de kerk, het oplaten van de ballonnen, de fantastisch mooie taart en gewoon de complete gekte en gezelligheid die dag.

Coen en Marije hebben echt bewezen dat plezier hebben op je trouwdag het allerbelangrijkste is! Want hoe mooi de dag ook is, de emoties zijn uiteindelijk het belangrijkste op de foto’s, die wil je herinneren en vastgelegd hebben.

tres jolie visagiebedankje bruidsmeisjesnepwimpers bruiloftstationery bruiloft, badjas bruilofttres jolie visagieopen rug trouwjurk, aankleden bruiloft herfstbruiloft, trouwen in de herfst, buiten trouwen herfstbruiloft, trouwen in de herfst, buiten trouwen styling bruiloft, welkomstbord bruiloft, unieke corsages foodtruck bruiloft, mobiele koffie kar herfstbruiloft, trouwen in de herfst, buiten trouwen ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik, geloften boekje ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik ceremonie de landgoederij, trouwen in bunnik lunch bruiloft, de landgoederij groepsfoto's bruiloft, happy socks bruiloft groepsfoto's bruiloft groepsfoto's bruiloft ballonnen oplaten bruiloft sugarlips cakes sugarlips cakes

Trouwlocatie: DE LANDGOEDERIJ, BUNNIK | Koffie op locatie: MILANO’S BARISTA | Videograag: EJ CAPTURING | Haar en visagie: TRÉS JOLIE VISAGIE | Trouwtaart: SUGARLIPS CAKES, UTRECHT | Bloemen: BLOOMS & BLOSSOM, LUNTEREN | Stationery: LEESIGN | Trouwjurk: VALKENGOED, AMERSFOORT | Trouwpak: TAILOR MAID SUITS, ARNHEM | Trouwringen: JUWELIER OTSE, LUNTEREN 

Trouwen jullie in de herfst en wil je inspiratie voor confetti? Lees dan deze blogpost.

12