Een trouwdag die past bij het bruidspaar en een bruidspaar dat durft af te wijken van het traditionele. Trouwen op een boot, in het bos of bij een prachtige kas, avontuurlijk en niet traditioneel.
Een ceremonie vol persoonlijke speeches en gelach. Een uitbundig feest met een thema of liever een avond bij het kampvuur met een bandje op de achtergrond? Een dag die jullie en de gasten geweldig gaan vinden. 

Bruiloften

Mijn favorieten op een bruiloft 

De bruiloft hangt samen van bijzonder momenten. Alle geliefden die om jullie heen staan, kleine gebaren, humor, speelse kinderen, spanning, lekker eten, sfeer, intieme momenten, knuffels en de liefdevolle blikken. 
Jullie maken ze allemaal mee en ik zorg dat ze niet worden vergeten.

De details 

Trouwfotograaf Groningen inormatie

"Heel knap hoe Anouk het licht, de emoties en de details zo goed vast legt. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen.

Het is heel gaaf om van onze vrienden te horen dat dit de mooiste trouwfoto's zijn die ze ooit gezien hebben."

ANSEL & JESSICA

Verwachtingen overtroffen

"Wat heeft Anouk onwijs mooie foto's gemaakt. Ze heeft echte momenten en emoties weten vast te leggen. Heel bijzonder om te zien.

Ook heerlijk dat we door de foto's weer terug kunnen naar dat fijne bubbeltje van ' the big day'. 

Jordi & Natasja 

Terug in de bubbel

"We hebben nauwelijks gemerkt dat er foto's werden gemaakt, maar alle cruciale momenten heeft ze vastgelegd: als onze ouders een blik met elkaar wisselden, de getuigen tegelijkertijd wat traantjes wegpinkten, of als wij een onderonsje hadden, Anouk legt al die momenten vast!"

HENDRIK & ANNITA

Die kleine momentjes

Review

"Heel knap hoe Anouk het licht, de emoties en de details zo goed vast legt. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen.

Het is heel gaaf om van onze vrienden te horen dat dit de mooiste trouwfoto's zijn die ze ooit gezien hebben."

Ansel & Jessica

voor de bruiloft

De trouwdag

Na de bruiloft

De voorbereiding

De dag zelf

Nagenieten

De trouwdag zelf staat in het teken van genieten, genieten en nog eens genieten.

En ondertussen leg ik alles voor jullie vast en hoef je geen seconde na te denken of iets wel op de foto komt. Want geloof me, ik doe niets liever dan geweldige beelden schieten

Binnen een week ontvangen jullie al een grote preview om dit gevoel nog wat langer vast te houden. Het delen van de preview vind ik altijd fantastisch. Dit zijn de eerste foto's die jullie zien. Heerlijk om meteen al wat foto's te hebben om te delen met vrienden en familie. 

En natuurlijk krijgen jullie, wanneer ik elke foto zorgvuldig heb bewerkt, de rest van de reportage. Vervolgens gaan we aan de slag met het album, yes! 

Voelen jullie een hoge dosis enthousiasme na het bekijken van mijn foto's? Stuur dan een mailtje om te vragen of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.
'In the best case scenario' is dat zo en plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en ontdekken we of we een match zijn. Want een klik hebben is heel belangrijk. Ondertussen hebben jullie de trouwalbums op schoot om deze rustig te bekijken.

Werkwijze

DRONEBEELDEN

DRONEBEELDEN

Uitgebreide informatie over de pakketten, mijn werkwijze en de albums staan in de brochure. Deze kan via de mail worden aangevraagd.

Trouwalbums:
Een album wat voor altijd zijn belangrijke waarde behoudt. Een onmisbaar item. Ik maak een fantastisch album waarin de sfeer en het verhaal van de dag je meteen terug brengt naar die momenten. We maken hem passend met de kleuren en materialen van jullie keus. Wanneer jullie enthousiast zijn en mijn beschikbaarheid willen weten, ontvang ik graag een bericht van jullie. Per jaar neem ik echt een beperkt aantal bruiloften aan. Op die manier kan ik mij volledig focussen en creatief opgeladen zijn bij elke bruiloft.

Boekingen beginnen vanaf € 2475,-

Bij elke boeking zit inbegrepen:
- Kennismakingsgesprek - Het bespreken van jullie wensen, albums bekijken, tips, adviezen en info over mijn werkwijze.
- Grote preview binnen 1 week - 20 á 30 foto's in je inbox om direct weer terug te zijn op jullie dag.
- Online galerij – Een complete en uitgebreide reportage met waanzinnige foto’s op hoge resolutie, gemakkelijk te delen met familie en vrienden.
- Custom bewaarbox met prints
- Prints en wall-art - In de galerij kan je de mooiste producten van hoge kwaliteit vinden, nog langer nagenieten van de foto's!
Wanneer jullie enthousiast zijn en mijn beschikbaarheid willen weten, ontvang ik graag een bericht van jullie. Per jaar neem ik echt een beperkt aantal bruiloften aan. Op die manier kan ik mij volledig focussen en creatief opgeladen zijn bij elke bruiloft.

Boekingen beginnen vanaf € 2475,-

Bij elke boeking zit inbegrepen:
- Kennismakingsgesprek: Het bespreken van jullie wensen, albums bekijken, tips, adviezen en info over mijn werkwijze.
- Grote preview binnen 1 week - 20 á 30 foto's in je inbox om direct weer terug te zijn op jullie dag.
- Online galerij – Een complete en uitgebreide reportage met waanzinnige foto’s op hoge resolutie, gemakkelijk te delen met familie en vrienden.
- Custom bewaarbox met prints
- Prints en wall-art - In de galerij kan je de mooiste producten van hoge kwaliteit vinden, nog langer nagenieten van de foto's!
ontvang de brochure

Stuur een bericht

Informatie trouwreportage

"Mijn stijl is ongedwongen, sfeervol en echt. Ik creëer geen momenten, ik leg vast wat er voor mijn ogen gebeurt."

Swipe >

Jazeker! De tarieven hiervoor zijn gelijk, alleen komen er nog reis- en verblijfkosten bij.

Fotografeer je ook in het buitenland?

De kennismaking wordt vaak binnen 3 weken na de aanvraag gepland. De dag hoeft nog niet in detail bekend te zijn, dat komt later. Dit gesprek is belangrijk om na te gaan of we een klik hebben en om vervolgens de boeking definitief te maken.

Wanneer gaan we kennismaken?

Vanwege de vele aanvragen is dit momenteel niet mogelijk. Ik kan jullie wel op de hoogte brengen wanneer er nog een aanvraag binnenkomt op jullie datum. 

Kunnen we een datum in optie zetten?

Gemiddeld gezien ben ik rond de 10 á 12 uur aanwezig op een bruiloft. Dit is meestal vanaf 1 uur voor de first look tot het eerste uur van het feest. 

Hoeveel uur fotografeer je gemiddeld?

FAQs

Via de online galerij kunnen jullie gemakkelijk afdrukken of wall art bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om advies te krijgen over de formaten van afdrukken voor een bepaalde plek in huis.. Jullie ontvangen dan een ontwerp op maat. 

Lever je ook afdrukken?

Op 1 dag fotografeer ik maximaal 14 uur. 
Vieren jullie de bruiloft verdeeld over 2 dagen? Hiervoor kan een offerte op maat  gemaakt worden.

Hoeveel uren fotografeer je maximaal?

Jazeker! Nadat jullie de favoriete foto's hebben aangevinkt in de galerij, ga ik met het ontwerp aan de slag. Deze krijgen jullie te zien en vervolgens kunnen jullie feedback geven.
De kleur- en materiaalkeuze hebben we voor de bruiloft al besproken.

Hebben we inspraak in het album?

Ik werk op bruiloften vaak samen met videografen. Zijn jullie nog op zoek? Dan kan ik jullie een aantal favoriete collega's van mij aanraden.

Werk je vaak samen met een videograaf?

FAQs

Geboekt, yes! Vanaf nu ben ik altijd beschikbaar voor advies omtrent jullie bruiloft. Samen tellen we af tot de grote dag, ik kijk er naar uit! 

Boeking + de bruiloft

Jullie zijn welkom bij mij thuis in Bedum (of evt via Skype) om te praten over de bruiloft, elkaar beter te leren kennen en de verschillende albums in te kijken.

Kennismaking

Stuur me een mailtje met jullie trouwdatum, dan check ik gelijk even of ik nog beschikbaar ben. Zo ja, dan stuur ik jullie mijn brochure toe. Gemiddeld word ik 12 maanden vooruit geboekt, dus wacht
niet te lang. 

Beschikbaarheid

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Awards