Promotie fotograaf Groningen | Promotie van Fransien

Promotie fotograaf Groningen

Een paar weken geleden mocht als promotie fotograaf de verdediging van Fransien bijwonen in het Academiegebouw van Groningen.

Verdediging in plezier in het zweetkamertje

Voor de verdediging aan werd er flink gezweet in het zweetkamertje maar was er ook nog tijd voor plezier. 15 minuten zijn anders heel lang. Even de jassen uit de kast aantrekken kan dan natuurlijk geen kwaad en geeft even wat afleiding. Vervolgens werden ze opgehaald en kon de verdediging beginnen. Na 3 kwartier kwam de pedel binnen (de man met de stok) en riep “Hora finita!”. Dit was het teken dat het voorbij was en dat er overlegd kon worden. Hierna was de uitreiking van de bul en kon er gefeest worden :).
Al met al heb ik een hoop geleerd en vond ik het mooi om Fransien te zien promoveren! Untitled-1

promotie fotograaf groningenpromotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen promotie fotograaf groningen

Ga jij binnenkort ook promoveren en zoek je een fotograaf? Neem contact met mij op over de tarieven.

En bekijk hier meerdere promotie reportages:
Promotie Sarah + receptie bij Land van Kokanje
Promotie Ellis + receptie bij de Prinsenhof
Promotie Binne

Nog meer leuke blogposts:

2

Promotie Academiegebouw Groningen | Fransien

Meest populaire posts