Stephan & Ellen | Trouwen in deze periode

5 mei 2020

De datum was al verplaatst want de originele datum stond op 1 mei. Trouwen zoals Stephan & Ellen het voor ogen hadden kon niet.
Een week voor de bruiloft kreeg ik een telefoontje. Ze hadden al besloten om wel op 1 mei te trouwen en later in het jaar de gehele dag te vieren. Maar ze hadden gewoon zoveel zin om van 1 mei ook echt een feest te maken. Wél de trouwjurk aan te doen, te proosten, taart te eten en het gewoon echt vieren.
Dus ik kreeg de vraag of ik nog steeds hun dag wilde vastleggen. En natuurlijk wilde ik dat!

Wat begon als een dag waarop het even aftasten was hoe het nu moest onder de huidige omstandigheden, werd uiteindelijk een geweldig feest. Want de sfeer was opperbest, iedereen wilde vieren dat Stephan & Ellen ‘JA’ zeiden tegen elkaar en dat bewijst maar weer dat je ook met een kleine groep mensen (10 in dit geval) een te gekke dag kan hebben.
Na de ceremonie, waarbij de moeder van Ellen de ambtenaar was, werd er een 6 liter fles Prosecco geopend. De zon liet zich eindelijk zien en kon de taart buiten worden aangesneden. En als hoogtepuntje had de zus van Stephan filmpjes verzameld van vrienden en familie met allemaal gelukswensen, hierdoor waren ook deze mensen erbij. Na deze dag zat ik in de auto met pijn in mijn kaken van het lachen, wat een feest was het!

Later dit jaar staat er nog een datum gepland om het feest met alle gasten te vieren, we hopen allemaal dat dit door kan gaan.
Maar ik ben zo blij dat Stephan & Ellen zich niet lieten tegenhouden om hun dag te houden. Zo zie je maar dat liefde altijd overwint.

*Disclaimer: Doordat het bruidspaar contact had met hun beide gezinnen en de bruiloft alleen met hen werd gevierd, werd de 1,5m minder gehandhaafd*

De jurk mocht aan, Ellen en haar moeder keken nog even naar de jurk voordat die aanging. 

20

Gemakkelijke en snelle trouwdatum check