Unieke trouwkaart Groningen

Trouwen in het Noorden? Dan moet je deze leveranciers kennen

24 januari 2022

Trouwen jullie in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan zijn jullie er misschien al achter gekomen dat er hier qua hippe leveranciers minder zijn dan in bijv. de randstad. Om jullie op weg te helpen naar die droombruiloft, heb ik een aantal leveranciers op een rijtje gezet die absoluut de moeite waard zijn.
Maar er zijn natuurlijk nog ook leveranciers uit andere delen van Nederland die in het Noorden leveren. Deze kunnen jullie onderaan de blog lezen.

Thuis Trouwen – Styling & bloemen

www.thuis-trouwen.com
Styling kan zóveel doen voor een bruiloft. Het geeft jullie thema samenhang, is een enorme sfeermaker en zorgt voor een unieke feel op jullie dag. En laat Thuis Trouwen nu een geweldige feeling voor styling hebben en jullie willen helpen bij het creëren van die perfecte bruiloft. Naast styling zijn ze ook fantastisch met bloemen. Bekijk vooral de website en vraag ze om hulp op jullie grote dag.  Nog een groot voordeel, het neemt een heleboel stress weg en jullie dag wordt professioneel gestyled. Ik zeg win-win!
Thuis Trouwen Groningen, bruiloft styling festival Thuis Trouwen Groningen, bruiloft styling

Saakje het bakmeisje – Taarten


www.bakmeisje.nl
Wil je niet één taart, maar een hele tafel vol met lekkers? Dan ben je bij Saakje aan het juiste adres. Zij maakt de meest prachtige en heerlijke zoete tafels. Ze personaliseerd de styling zodat het precies past bij jullie bruiloft. De gasten kunnen een eigen schoteltje met lekkers samenstellen die dag en gewoon nog een tweede keer langslopen als ze van alles wat willen proeven.
Taarten bruiloft, taartentafel, zoete tafel trouwerij

It flinkeboskje in Friesland – Trouwlocatie


www.itflinkeboskje.nl
Midden tussen de weilanden van Friesland bevind zich deze prachtige locatie. Een ideale plek voor een bruiloft waarbij je elke keer weer verrast wordt door de mooie plekken die deze trouwlocatie heeft. Ze hebben een kas waar de ceremonie kan plaatsvinden of het diner, een schuur die zich ideaal leent voor een feest of een knus diner. Alles ziet er fantastisch uit, want de eigenaressen Klaartje en Rixt hebben echt oog voor mooie meubels en het aankleden van de locatie. Ze geven zich een volle 100% voor een bruiloft, waardoor elke dag echt uniek is.

Mooi ook – Trouwkaarten

www.mooiook.nl
Voor unieke save-the-date en trouwkaarten moet je bij Mooi ook zijn. Ze maken de meest mooie kaarten. Naast kaarten op karton maken ze ook kaarten op echt hout. De kaarten kunnen op maat gemaakt worden en ze hebben veel bestaande ontwerpen die ze kunnen aanpassen. Het feest begint al bij de uitnodiging :).  Unieke trouwkaart Groningen

a la hamminga – Bloemen en aankleding


www.alahamminga.nl
Ingrid heeft een eigen bloementuin waardoor ze al deze geweldige bloemen kan gebruiken voor jullie bruiloft. Van een veldboeket tot de bloemen op tafel en bij de ceremonie, Ingrid kan het voor je maken. Daarnaast verhuurt ze veel meubels en accessoires zodat de locatie passend kan worden aangekleed.


Flashman Haren – Trouwpak


www.flashman.nl
Een maatpak maakt de man. Bij Flashman in Haren weten ze hier alles van. Maar naast de 3 delige pakken kunnen zij ook geweldige semi-casual pakken voor je samenstellen met bretels en een vlinderdas. Ze hebben een geweldige collectie aan kleuren en materialen zodat het precies bij je past.

Flashman Haren - trouwpak

Mattie Gelati


www.mattiegelati.nl
Wie houdt er nu niet van ijs? En hoe geweldig is het wanneer er een Italiaanse ijskar komt aanrijden op jullie bruiloft om het toetje of een lekker tussendoortje te verzorgen. Gasten kunnen zelf hun ijsje halen bij de kar. Wat een sfeermaker! Je herkent ze misschien van Noorderzon waar ze ieder jaar staan.
Mattie Gelati - Ijs Groningen Mattie Gelati - Ijs Groningen

Milook – Haar & Make-up

www.milook.beautybar.nl
Marieke is een geweldig goede visagiste en haar styliste. Naast het feit dat ze snel en goed werkt is het ze ook nog eens ontzettend aardig. Naast het haar van de bruid kan ze ook het haar/make-up van je moeder, zussen enz. verzorgen. Ik heb al meerdere keren met haar mogen samenwerken en kan haar van harte aanbevelen.
Milook - bruiloft make-up haar

Lees mijn blog over zelfstandige trouwambtenaren uit Groningen hier.

 

En nog een paar adresjes waarvoor je misschien wat verder wilt kijken dan het Noorden:

TE LEUK TROUWEN – Verhuur tenten/meubels en styling
Wild at Heart Bridal – Trouwjurken
Nadine Kieft Jewelry – Handgemaakte trouwringen, verlovingsringen en sieraden
Sibo Designs – Sluiers
Don Florito – Bloemen & styling
Puravie – Bloemen & styling
Nina Weddings – Weddingplanner/styling/verhuur
Brisked – Verhuur decoraties/webshop
Chic de Friemel – Koffietruck

29