Trouwen in het Noorden? Dan moet je deze leveranciers kennen

24 november 2016

Trouwen jullie in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan zijn jullie er misschien al achter gekomen dat er hier qua hippe leveranciers minder zijn dan in bijv. de randstad. Om jullie op weg te helpen naar die droombruiloft, heb ik een aantal leveranciers op een rijtje gezet die absoluut de moeite waard zijn.
Maar er zijn natuurlijk nog ook leveranciers uit andere delen van Nederland die in het Noorden leveren. Deze kunnen jullie onderaan de blog lezen.

Liza Lente – www.lizalente.nl
Styling kan zóveel doen voor een bruiloft. Het geeft jullie thema samenhang, is een enorme sfeermaker en zorgt voor een unieke feel op jullie dag. Een limonadebar, linnen slingers, heel veel veldbloemen, noem het maar op! En laat Liza nu een geweldige smaak hebben en jullie willen helpen bij het creëren van die perfecte bruiloft. Naast styling is ze ook fantastisch met bloemen en kan ze prachtige boeketten maken. Bekijk vooral haar site en laat je inspireren of vraag haar hulp op jullie grote dag.  Nog een groot voordeel, het neemt een heleboel stress weg en jullie dag wordt professioneel gestyled. Ik zeg win-win!
wp5507ebbf_05_06
Foto’s: Anouschka Rokebrand Photography

Almie’s Bakery – www.almiesbakery.nl
Willen jullie een unieke taart, die lekker smaakt en er geweldig uit ziet? Alma van Almie’s bakery heeft al vele prachtige taarten gemaakt. Ze zijn modern, one of a kind, erg lekker en ze kan de taart aanpassen op jullie thema. Naast taarten is het ook mogelijk om een sweets table te laten maken met heerlijke cupcakes, koekjes en taarten.
anouk-wubs-photography-10Foto’s: Anouk Wubs Photography

Camping 2Bunders in Bedum – www.2bunders.nl
Op het Groningse platteland jullie bruiloft vieren bij een duurzame camping? Een buiten ceremonie tussen de bomen, eten aan een lange tafel tijdens zonsondergang, een geweldig feest in de schuur en loslopende kippen. Dit is hoe ik een bruiloft bij Camping 2Bunders het beste kan omschrijven. Ze geven veel vrijheid in het organiseren en in de aankleding zodat jullie de perfecte bruiloft kunnen hebben. Een leuke bonus is dat deze locatie maar 10 minuten van de stad Groningen af ligt.
maarten-%e2%99%a1-maiken-356
Foto’s: Anouk Wubs Photography

Taribush in Dwingeloo – www.taribush.nl
Deze locatie ligt in Drenthe en is perfect voor de liefhebbers van een buitenbruiloft. Gelegen aan een bos, weiland en de heide. Midden in het bos hebben ze een bos theater waar jullie een prachtige buitenceremonie kunnen houden. Ook hier heb je veel vrijheid om zelf de aankleding te doen. Buiten eten, wandelen met geiten, boogschieten, in de avond een kampvuurtje en genieten van het mooie landschap, er zijn genoeg mogelijkheden voor de perfecte dag. Ze hebben een ruim aanbod aan activiteiten, dus vermaak voor jullie gasten is zo geregeld.
Voor meer impressies klik dan hier of bekijk hun site.
michael-%e2%99%a1-anne-380-kopie
Foto’s: Anouk Wubs Photography

Natuurlijk Kollumeroord in Kollumerpomp – www.natuurlijkkollumeroord.nl
Na een locatie in Groningen en Drenthe is Friesland aan de beurt. En dan kan ik Natuurlijk Kollumeroord zeker aanraden. Het ligt vlak aan het water en ook bij deze locatie kunnen jullie de hele dag buiten zijn. De ceremonie kan onder een tent waardoor je altijd droog zit bij regen. Daarnaast is het mogelijk om aan te komen met een boot en een originele entree te maken. Met een groot veld tot jullie beschikking kun je alle kanten op qua vermaak.  Ze bieden ook accommodaties aan waardoor je met alle gasten kunt blijven slapen en de volgende ochtend met elkaar kan ontbijten.
erik-%e2%99%a1-trynke-482
Foto’s: Anouk Wubs Photography

Camping de Rousant in Zoutkamp – www.rousant.nl
Deze camping ligt vlakbij het Lauwersmeer. Net zoals de eerder genoemde locaties is het perfect om hier buiten te trouwen. Compleet naar eigen smaak kan je alles decoreren of laten stylen. Buiten is het al mooi op de camping, maar ze hebben ook een mooie binnenlocatie. Zo kan je bijvoorbeeld dineren in de wintertuin waar je onder de wijnranken zit. Wil je feesten tot laat in de avond, dat kan! Want je kan met al je gasten blijven slapen. wpa8bac638_05_06 Foto’s: Rox & San

Matti Gelati – www.mattiegelati.nl
Wie houdt er nu niet van ijs? En hoe geweldig is het wanneer er een Italiaanse ijskar komt aanrijden op jullie bruiloft om het toetje of een lekker tussendoortje te verzorgen. Gasten kunnen zelf hun ijsje halen bij de kar. Wat een sfeermaker! Je herkent ze misschien van Noorderzon waar ze ieder jaar staan.
etienne-reineke-460Foto’s: Anouk Wubs Photography


Floor Visagie – www.floorvisagie.nl
Floor is een geweldig goede visagiste en haar styliste. Naast het feit dat ze snel en goed werkt is het ze ook nog eens ontzettend aardig. Naast het haar van de bruid kan ze ook het haar/make-up van je moeder, zussen enz. verzorgen. Ik heb al meerdere keren met haar mogen samenwerken en kan haar van harte aanbevelen.
anouk-wubs-photography-93Foto’s: Anouk Wubs Photography

Soundmasters – www.soundmasters.nl
Voor wie compleet los wil gaan tijdens het feest is Soundmasters de juiste DJ. Ik heb al veel bruiloften meegemaakt waarbij ze hebben gedraaid en het feest barstte altijd los! Ze kunnen verlichting meenemen en ook een dansvloer, zo kunnen ze zelfs een schuur ombouwen tot een feestzaal. kristian-%e2%99%a1-marleen-480
Foto’s: Anouk Wubs Photography

 

Lees mijn blog over zelfstandige trouwambtenaren uit Groningen hier.

 

En nog een paar adresjes waarvoor je misschien wat verder wilt kijken dan het Noorden:

TE LEUK TROUWEN – Verhuur tenten/meubels en styling
Wild at Heart Bridal – Trouwjurken
Nadine Kieft Jewelry – Handgemaakte trouwringen, verlovingsringen en sieraden
Sibo Designs – Sluiers
Don Florito – Bloemen & styling
Puravie – Bloemen & styling
Nina Weddings – Weddingplanner/styling/verhuur
Brisked – Verhuur decoraties/webshop
Chic de Friemel – Koffietruck

11

Gemakkelijke en snelle trouwdatum check