Preview Coen & Marije | Herfstbruiloft bij de Landgoederij in Bunnik

30 september 2017

Dit keer kwam ik trouwfotograaf in de buurt van Utrecht bij Bunnik terecht. Ik ben dol op deze omgeving en schiet heel graag bruiloften in de omgeving Utrecht.

Herfstbruiloft Bunnik

Ik heb een ontzettend grote liefde voor de herfst. Wij trekken er als gezin dan ook vaak op uit om te wandelen in de herfst. Het zijn de warme kleuren, het zachte licht en (meestal) het zachte weertje.

Dus ik was gisteren als een kind zo blij dat Coen en Marije trouwden op een prachtige zonnige herfstdag. Er kon buiten getrouwd worden. De gasten gingen wandelend naar de kerk en pas tijdens het eten gingen we naar binnen. Heerlijk! De Langoederij is echt een perfecte trouwlocatie in de buurt van Utrecht.

Jullie zien het vast al wel een beetje aan deze preview, maar Coen & Marije zijn zo’n ontzettend leuk stel. De hele dag door brachten ze gezelligheid, net zoals hun gasten.

Ik kan niet wachten om de complete dag te bloggen. Hier alvast een preview: trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, tres jolie visagie trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, Wanneer je gewoon een mobiele koffiekar in je achtertuin zet  Wanneer je gewoon een mobiele koffiekar in je achtertuin zet zodat iedereen de dag kan beginnen met een lekker kopje koffie! trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, mobiele koffiekar, foodtruck trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, mobiele koffiekar, foodtruck trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, buiten trouwenHet verlegen ringenmeisje die even een lieve knuffel nodig had.
trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, wegwerp camera bruiloft trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, happy socks bruidegom trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, trouwen in de kerk Bunnik trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, trouwen in de kerk trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, ballonnen oplaten trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij, sugarlips cakes trouwfotograaf Utrecht, de Landgoederij

Inmiddels is de blogpost online gekomen over de complete bruiloft. Bekijk hem hier.

15