Winter bruiloft met sneeuw | Daan & Annemiek

20 maart 2023

Van 30 graden naar het vriespunt

Daan & Annemiek wonen in Saudi-Arabi√ę. Toen ze in de week voor de bruiloft naar Nederland vertrokken was het daar 30 graden. De voorspellingen gaven al aan dat er kans was op sneeuw. Maar we hadden nooit kunnen bedenken dat het zo’n prachtige witte wereld zou zijn op de dag van hun bruiloft. Wat een cadeautje! Ze wilden namelijk heel graag sneeuw op hun trouwdag.

Ze trouwden in Gasselte op de trouwlocatie, De Kruimel. Daar was ook alles in winterse sferen gedecoreerd.

Fotoshoot in de sneeuw

We hadden de fotoshoot bij t’Nije Hemelriek in Gasselte. De temperaturen waren rond het vriespunt, dat is voor een shoot erg koud natuurlijk. Maar wat een bikkels zijn het, we hebben een halfuur foto’s kunnen maken. Uiteraard wel met kleine opwarmsessies tussendoor. Annemiek had een jurk aan zonder mouwtjes, maar ze had ook een wit vestje voor als ze het koud kreeg. Voor echte warmte deed ze haar jas aan als we naar een nieuw fotoplekje gingen lopen.

Winter bruiloft in Drenthe

De ceremonie vond plaats in het witte kerkje van Gasselte. Bij het weglopen van de kerk was het echt een magische beeld met alle sneeuw en de gasten die zich een weg baanden naar de trouwlocatie.

7