WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE

From auto to manual

Je hebt een spiegelreflex camera maar blijft fotograferen op de automatische stand. Je wilt mooiere foto’s maken tijdens de vakantie of het dagelijks leven. Deze workshop is iets voor jou wanneer je meer uit je camera wilt halen. Je leert de techniek van de camera en ook hoe je deze kan toepassen. Leer wat nu precies de termen ISO, sluitertijd en diafragma inhouden en hoe je deze kan instellen op jouw camera. Ik laat je zien hoe je scherpe en goed belichte foto’s kan maken. 

Tevens ga ik dieper in op de verschillende lenzen die er zijn en wat een goede lens kan betekenen voor je foto’s. 


Na een stuk theorie gaan we aan de slag! We trekken er op uit om foto’s te maken zodat je kunt oefenen en mij ondertussen vragen kan stellen. Bij het praktijkonderdeel wordt er ook aandacht gegeven aan het maken van mooie composities. 


Tijdens de workshop is er veel ruimte voor vragen zodat je naar huis gaat en daadwerkelijk handvatten hebt om aan de slag te gaan.


Eline over de workshop:

"1 april heb ik de workshop basisfotografie gevolgd bij Anouk. Ze geeft een heldere uitleg, waarbij je direct met je camera aan de slag gaat. Echt een workshop waar je direct mee aan de slag kan én wil. Perfect verzorgd met een kopje thee, lekkers, powerpoint en mooi naslagwerk. Gezellig en leerzaam: een aanrader!"

Tarief: € 85,- 
Waar: Bedum (Gr) 

1 april 2019
  

Tijd: 13:00-16:00 

Aantal beschikbare plekken: 3/8

Geef je op voor de workshop door een mail de sturen naar info@anoukwubs.nl

aanmelden

aanmelden

Caroline over de workshop:

In november 2018 heb ik een workshop 'Basisfotografie' gevolgd bij Anouk.
Het was niet alleen heel gezellig, maar ook heel leerzaam.
Anouk weet in korte tijd de meest belangrijke dingen over de camera uit te leggen.
Ze had ook oog voor iedereen en kon, welke merk camera je ook bij je had, uitleg geven. Daarnaast konden we direct wat 'nieuwe' instellingen op onze camera's uitproberen.

Anouk hield het heel simpel, waardoor het goed te volgen was.
Verder gaf ze ook veel tips over compositie en het bewerken van foto's. Heel fijn!
Al met al een aanrader, wanneer je beter wilt leren werken met je camera.


Imre over de workshop:
"Sinds ik de workshop basis fotografie heb gevolgd bij Anouk pak ik mijn camera weer! Anouk heeft in een goede opbouw in eenvoudig te begrijpen taal de verschillende aspecten en mogelijkheden van een camera uitgelegd. Nu snap ik welke instellingen ik moet gebruiken om op de foto vast te kunnen leggen wat ik voor me zie!"