Je hebt nu veel van mijn werk gezien, maar misschien ben je ook wel benieuwd naar het gezicht achter deze foto’s. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat er ook een klik is tussen ons. Want als jullie je op je gemak voelen, ontstaan de mooiste en meest natuurlijke foto’s.

Dan nu iets over mijzelf. Ik ben Anouk en getrouwd met Bram. Samen hebben we drie prachtige kinderen: Jens, Noud en Lauren.

Ik vertel het verhaal.

DOCUMENTAIR
VERBINDING
EERLIJK
EMOTIONEEL
Intiem
BEPERKT AANTAL BRUILOFTEN

Mijn aanpak


Als fotograaf vind ik het belangrijk om onderdeel te zijn van jullie groep
. Het is voor mij een groot compliment dat ik word gezien als 'vriend van het bruidspaar'. Doordat ik me tussen de gasten begeef, ontstaat er een sfeer van vrijheid en kan ik dichtbij komen om emoties vast te leggen. Mijn stijl is daarom ongedwongen, sfeervol en authentiek. Ik creëer geen momenten, maar leg vast wat er voor mijn ogen gebeurt.

Op jullie trouwdag draait het om de liefde en bijzondere momenten tussen jullie twee en jullie gasten. Of het nu gaat om een high five na het ja-woord of de traan van je moeder, deze momenten zijn vaak kort maar krachtig. Ik leg ze vast zodat jullie deze emoties en herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Mijn werkwijze. Ik sta graag tussen de mensen.

Mensen omschrijven mij vaak als enthousiast, alert en gezellig. Deze eigenschappen sluiten goed aan bij mijn werk als fotograaf.

Tijdens mijn studententijd ben ik begonnen met fotografie en na mijn afstuderen ben ik fulltime met mijn eigen bedrijf aan de slag gegaan. Dat was de beste keuze ooit!

Naast fotografie heb ik nog meer passies. Zo houd ik van onze 75m2 moestuin, klussen in ons huis, lezen en reizen. Ik kan intens genieten van een avontuur in de natuur en een boswandeling met mijn gezin. Daarnaast word ik ook heel blij van etentjes met vrienden bij ons thuis.

Een echt buitenmens.

Sunsets are
the best

Meer zien van mijn reportages? 
Neem een kijkje in het portfolio of de blog.

Een kijkje in mijn leven

Neem contact op

Mama van 3 prachtige kinderen

Dol op lange avonden bij een vuurtje

 10 jaar getrouwd met Bram

Een grote liefde voor reizen naar verre landen

familie