Je hebt nu veel van mijn werk gezien, maar misschien ben je ook wel benieuwd naar het gezicht achter deze foto’s. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat er ook een klik is tussen ons. Want als jullie je op je gemak voelen, ontstaan de mooiste en meest natuurlijke foto’s.

Dan nu iets over mijzelf. Ik ben Anouk en getrouwd met Bram. Samen hebben we drie prachtige kinderen: Jens, Noud en Lauren.

Ik vertel het verhaal.

DOCUMENTAIR
VERBINDING
EERLIJK
EMOTIONEEL
Intiem
BEPERKT AANTAL BRUILOFTEN

Mijn aanpak

Voor mij is het belangrijk dat ik onderdeel van de groep mag zijn. Ik word vaak gezien als 'vriend van het bruidspaar', wat ik een groot compliment vind. Doordat ik me tussen de gasten begeef ontstaat er de vrijheid om dichtbij te komen en de emoties vast te leggen. Mijn stijl is daarom ongedwongen, sfeervol en echt. Ik creëer geen momenten, ik leg vast wat er voor mijn ogen gebeurt. 

Jullie trouwdag gaat over de liefde en de bijzondere momenten tussen jullie twee en de gasten. Die high five na het ja-woord of de traan van je moeder. Dit gebeurt in een paar seconden en daarom leg ik het vast zodat we ze blijven herinneren.

Mijn werkwijze. Ik sta graag tussen de mensen.

Veel mensen omschrijven mij als enthousiast, oplettend en nuchter. Een combinatie die goed past bij wat ik doe!

Tijdens mijn studententijd ben ik begonnen als fotograaf en na die tijd ben ik fulltime met mijn eigen bedrijf aan de slag   gegaan. Beste keuze ooit! 

Verder ben ik dol op onze 75m2 moestuin, lezen en reizen. Ook kan ik intens gelukkig worden van een avontuur in de natuur.
Een boswandeling met mijn gezin vind ik heerlijk! Vandaar ook mijn voorliefde voor buitenbruiloften. Daarnaast word ik ook heel blij van een old-school spelletjesavond met vrienden.

Een echt buitenmens.

Sunsets are
the best

Meer zien van mijn reportages? 
Neem een kijkje in het portfolio of de blog.

Een kijkje in mijn leven

Neem contact op

Mama van 3 prachtige kinderen

Dol op lange avonden bij een vuurtje

 10 jaar getrouwd met Bram

Een grote liefde voor reizen naar verre landen

familie