Een familie fotoshoot thuis? Foto’s op een boerderij met een moestuin en kippen.

26 oktober 2020

Familie fotoshoot thuis

Meestal gaan we voor een familieshoot naar een natuurgebied, zoeken we een mooi bos of andere mooie plek. Maar deze keer niet. Want op verzoek van het gezin deden we de fotoshoot thuis. En echt, deze shoot was zó leuk! De kinderen waren in hun element, want ze waren lekker thuis. De foto’s worden heel eigen omdat het huis, de tuin en andere spullen op de foto komt.

Boerderij met hangmatten, een moestuin en kippen

Wat wonen ze mooi! Dit gezin heeft een oude boerderij opgeknapt, de oude houten balken zijn nu het focuspunt. En buiten hebben ze een mooie moestuin en er scharrelen gezellig een aantal kippen rond. De kinderen lieten blij al hun favoriete plekjes zien zoals de zandbak en de hangmatten.
In de moestuin waren er een aantal groentes rijp om geplukt te worden. Dus ik kon fijn foto’s maken terwijl ze hun mooie momentjes hadden. Een fotoshoot thuis is extra leuk doordat je deze herinneringen vast kan leggen. Want die moestuin is onderdeel van hun leven, de kinderen hebben er later waarschijnlijk goede herinneringen aan. Mooi om daar dan ook foto’s van te hebben

Review van Nelian

Anouk heeft prachtige foto’s gemaakt van ons als gezin. Ze kwam vroeg in de ochtend bij ons thuis en heeft heerlijke plaatjes geschoten in huis en in onze tuin. Wij zijn ontzettend blij met deze mooie foto’s! Een fotoshoot thuis is wat ons betreft zeer geslaagd en aan te bevelen. De kinderen zijn ontspannen in hun eigen omgeving en spelen lekker terwijl Anouk foto’s van ze maakt. Perfect!”

 

Met newbornshoots kom ik ook altijd bij het gezin thuis en met familieshoots is dit dus ook ontzettend leuk. Wil je mij boeken voor een fotoshoot thuis? Lees hier meer informatie.

Klimrek, wandrek gym, fotoshoot thuis, opgeknapte boerderij, familie fotograaf groningen Fotoshoot thuis, opgeknapte boerderij, familie fotograaf groningen Fotoshoot thuis, opgeknapte boerderij, familie fotograaf groningen Fotoshoot thuis, opgeknapte boerderij, familie fotograaf groningen fotoshoot moestuin, familie fotograaf groningen, fotoshoot thuis kippen moestuin, fotoshoot thuis, familie fotograaf groningen Fotoshoot thuis, familie, moestuin, landerijen drenthe, fotograaf Fotoshoot thuis, moestuin, landerijen drenthe, fotograaf Fotoshoot thuis, opgeknapte boerderij, landerijen drenthe, fotograaf Fotoshoot aan huis, boerderij met kinderen en kippen Familie fotograaf, fotoshoot aan huis, thuis fotografie, drenthe Fotoshoot thuis, opgeknapte boerderij, familie fotograaf Groningen

Wil je ook een fotoshoot aan huis? Bekijk hier de informatie en tarieven.

36