kinder fotograaf groningen

Familie foto’s tussen de gele bloemen

4 oktober 2020

Foto’s van je gezin hebben is zo waardevol! Ik kan hier zelf over meepraten. Want onze eerste shoot deden we toen onze oudste 1,5 was. Deze foto’s hangen nog steeds in ons huis en wat kijk ik er  graag naar. Inmiddels laten we ongeveer om de 2 jaar foto’s maken. De tijd vliegt, de kinderen worden snel groter en wat vergeet je snel die kleine dingen. Hoe ze je hand vast hield, de manier waarop je een knuffel kreeg. Ik vind het heerlijk om dit vast te leggen.

Het gezin van de shoot hieronder heb ik inmiddels al twee keer vast mogen leggen. Toen de tweede nog onderweg was en nu ze met zijn vieren zijn. Zo bijzonder!

Wil je graag een fotoshoot met je eigen gezin? Je kan hier contact opnemen of hier in mijn portfolio kijken.

familie fotograaf groningen kinder fotograaf groningen kinder fotograaf groningen familie fotograaf groningen vader dochter foto

12