fotoshoot zonsondergang, de kruimel

Ansel & Jessica | De Kruimel

23 november 2019

Een te gekke festival bruiloft bij de mooie trouwlocatie, De Kruimel in Drenthe. Het was een tropische dag rond de 30 graden waardoor het een mooie zomerse bruiloft was.

Klaarmaken airbnb

Omdat Jesscia en Ansel in Alphen aan den Rijn wonen, besloten ze zich in de buurt van de trouwlocatie klaar te maken. Jessica zat met haar vriendinnen in een prachtige Airbnb, ideaal! Ansel kwam haar daar vervolgens ophalen in de mooie achtertuin.

Fotoshoot op de heide

Het was een warme dag, dus dat de heide omringt was door een bos was heel fijn. Dan konden we ook de schaduw weer in nadat we over de heide hadden gelopen.

Festival bruiloft

Compleet in de sfeer stond er een festivaltent waar de ceremonie plaats vond. Heel bijzonder dat de moeder van Ansel ambternaar van de burgelijke stand is en daardoor haar eigen zoon kon trouwen.

Na het diner werd er geproost, maakten we groepsfoto’s en kon er vervolgens gedineerd worden in de tent. Er stonden mooie lange tafels klaar. Het diner werd geopend met een aantal mooie speeches.

Fotoshoot zonsondergang

Ondertussen hield ik al goed in de gaten hoe laag de zon stond. Zodat we op het mooiste moment er eventjes tussen uit konden voor een mini fotoshoot met zonsondergang. Achter bij de Kruimel stonden de zonnebloemen en allemaal andere veldbloemen prachtig in bloei, wat een mazzel!  Daarna was het een mooi moment om het boeket weg te gooien. Eigenlijk was er een tweede boeket hiervoor, maar die was even niet vindbaar. Daarom besloten we om er zelf eentje te maken van de veldbloemen.

Review Ansel & Jessica:

“We vinden de foto’s van Anouk en het boekje helemaal fantastisch!!!! Heel knap hoe Anouk het licht, de emoties en de details zo goed vast legt. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen en raden haar aan bij andere stellen;). De foto’s brengen onze herinneringen steeds weer tot leven en dat voelt goed. Fijn om via de foto’s ook een beeld te krijgen van de hele dag en ook van de trouwlocatie! Alles vliegt namelijk voorbij. We vonden de manier waarop Anouk werkt en communiceert erg prettig. We vertrouwden haar volledig (en terecht  ) en ze gaf ons een rustig en ontspannen gevoel tijdens de shoot en gedurende de dag. Het resultaat is echt top!! Het is heel gaaf om van onze vrienden te horen dat dit de mooiste trouwfoto’s zijn die ze ooit gezien hebben. We gaan zeker nog vaak naar de foto’s kijken en ze aan zoveel mogelijk mensen laten zien!
@Anouk, heel erg bedankt voor alles. We zeggen vaak tegen elkaar: “Zo blij dat Anouk onze foto’s heeft gemaakt!” Ook de website die Anouk gebruikt om de foto’s te delen en waar we de foto’s kunnen bekijken en downloaden is fijn in gebruik. Heel professioneel!”

Bekijk hier de festival bruiloft:

airbnb bruiloft klaarmaken ceremonie de kruimel, fotograaf drenthe Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe - De Kruimel Gasselte Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe - De Kruimel Gasselte Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe - De Kruimel Gasselte bruiloft de kruimel, festival tent, fotograaf drenthe Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe - De Kruimel Gasselte Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe - De Kruimel Gasselte Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe bruiloft de kruimel, festival tent, fotograaf drenthe diner festivaltent, de kruimel Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe bruiloft de kruimel, festival tent, fotograaf drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel - Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel - Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel - Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel fotoshoot zonsondergang, de kruimel Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel - Festival bruiloft - Trouwfotograaf Drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel - Trouwfotograaf Drenthe fotoshoot zonsondergang, de kruimel - Trouwfotograaf Drenthe festival bruiloft - zonsondergang - Trouwfotograaf Drenthe festival bruiloft - zonsondergang - Trouwfotograaf Drenthe festival bruiloft - zonsondergang festival bruiloft - zonsondergang

Trouwlocatie: DE KRUIMEL | Trouwjurk: BRUIDSHOEK | Taarten: DE DRIE GRAEFJES, AMSTERDAM |  Ringen: ANN DIERCKX, ANTWERPEN | Trouwpak: VAN GILS, ROTTERDAM

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik hier 

12