Boho chique bruiloft – Suikerfabriek

20 december 2019

Samen met bedrijven uit de trouwbranche hadden we een styled shoot in de Oude Suikerfabriek in Groningen.

Fotograferen Suikerfabriek Groningen

De Suikerfabriek is een bijzondere locatie om foto’s te maken. Niet alleen omdat het een ruige omgeving is, maar ook omdat het zo anders is dan je normaal van een bruiloft verwacht. Willeke van ‘Willeke at Work’  heeft de styled shoot geweldig neergezet. Wat een feest om dan te mogen fotograferen. En het was maar goed dat we deze mooie binnenlocatie tot onze beschikking hadden, want buiten was het niet bepaald mooi weer. Terwijl het bruidspaar in haar en visagie zat waren we nog volop bezig om de voorbereidingen te treffen. Toen zij klaar waren konden we aan de slag. Samen met de videograaf sloegen we de handen in één om een mooi resultaat neer te zetten.

Bohemian bruiloft

Het thema voor deze shoot kan wel ‘Industrieel bohemian’ genoemd worden. Het zachte in combinatie met het rauwe van de locatie is een mooie combinatie. Er was een oldtimer die perfect paste in het plaatje. Na een mooie shoot binnen gingen we vervolgens naar buiten. Want ook het buitenterrein van de Suikerfabriek is de moeite waard om te zien.

Al deze fantastische leveranciers hebben meegewerkt aan de fotoshoot:

Locatie: Suikerfabriek Groningen
Organisatie, Styling & Bloemen: Willeke at Work
Fotografie: Anouk Wubs
Videografie: Tales of Tomorrow
Jurk: Bruid en Bubbels
Sieraden: Nadine Kieft Jewelry
Schoenen: Mary Jane Schoenenboetiek
Pak & schoenen: Flashman Mannenmode
Make-up: Mooi-Natuurlijk
Haarstyling: Harenmajesteit
Taart: Bakmeisje
Lichtletters: Lumen Lichtletters
Auto: Mon Ami Oldtimerverhuur
Meubilair: Stadslab Groningen
Locatie: De Suiker Groningen

Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft Suikerfabriek Groningen - Fotograaf bruiloft

 

 

 

 

 

 

Meer foto’s in de Suikerfabriek in Groningen bekijk je hier.

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie benieuwd naar meer informatie over mijn fotografie? Vraag dan hier de trouwbrochure aan.

11