Morten & Lilly | Trouwlocatie De Rietschans aan het Paterswoldsemeer in Groningen

15 juli 2019

Bruiloft in Assen en Groningen

Het is alweer een week geleden dat Lilly & Morten zijn getrouwd op de prachtige trouwlocatie De Rietschans in Groningen!! De dag begon in hun eigen huis in Assen. De buren hadden stiekem de tuin versiert met ballonnen. En wat ziet Lilly er prachtig uit in haar elegante trouwjurk, hij stond haar echt geweldig.

Fotoshoot in het Drents Museum Assen

Door de hoeveelheid regen besloten we de fotoshoot te doen bij het Drents Museum. We hadden eerst een mooi natuurgebied in gedachten, maar wat hebben we ontzettend mooie foto’s kunnen maken in het Museum. We belden kort van tevoren of dit mogelijk was. Gelukkig was dit mogelijk! Het museum is een ideale fotolocatie voor als het regent op de trouwdag. De witte trappen en de vele zalen waar we uit konden kiezen gaven ons veel keuze tijdens de fotoshoot.

Aankomst per boot op het Paterswoldsemeer

Lilly & Morten maakten vervolgens hun aankomst op een bootje bij de Rietschans. De gasten op de bruiloft waren niet ingelicht van de aankomst, dus het was een mooie verrassing. Ondanks het onstuimige weer, was het droog bij de aankomst per boot. Het Paterswoldsemeer leent zich erg goed voor prachtige boottochten.

Trouwlocatie de Rietschans

Het diner was bij deze bruiloft voorafgaande aan de trouwceremonie. Dat zien we niet vaak, maar ik vond het fantastisch! In de lichte ruimte bij de Rietschans. Het diner was een goed moment om bij te kletsen met de gasten en gaf ruimte voor speeches. Door de speeches waren er al mooie anekdotes voorbij gekomen en dan moest de ceremonie nog plaatsvinden. Deze was boven, waardoor we prachtig uitzicht hadden op de zonsondergang en het Paterswoldsemeer. Nadat de ringen waren omgeschoven was het tijd voor een knallend feest!

Paterswoldsemeer boottocht bruiloft - Trouwlocatie de Rietschans - Trouwfotograaf Groningen Bruiloft de Rietschans - Paterswoldsemeer boottocht - Trouwfotograaf Groningen Bruiloft Paterswoldsemeer bij de Rietschans | Trouwfotograaf Groningen Eten bij de Rietschans - Trouwlocatie Paterswoldsemeer - Fotograaf Groningen Diner de Rietschans - Trouwlocatie Paterswoldsemeer | Bruidsfotograaf Groningen Avondceremonie in de Rietschans, Paterswoldsemeer - Bruidsfotograaf Groningen Bruiloft in De Rietschans - Trouwlocatie Paterswoldsemeer - Trouwfotograaf Groningen De Rietschans aan het Paterswoldsemeer - Trouwlocatie Groningen - Trouwfotograaf Groningen Zonsondergang Paterswoldsemeer - Bruiloft bij de Rietschans - Fotograaf Groningen

Meer bruiloften zien? Klik dan hier

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer informatie over mijn trouwfotografie. Dan kan je op deze pagina kijken.

22