Newborn fotograaf groningen

Newborn Ninte | Groningen

30 december 2017

Newborn Groningen

Jullie weten denk ik allemaal hoe erg ik fan ben van Liza Lente! Dit jaar mocht zij samen met haar man Martin een prachtig kindje ontvangen, Ninte.  Ik vond het zo leuk om bij hun als newborn fotograaf langs te komen en dit mooie gezin vast te leggen.

Toen ik kwam lag Ninte nog lekker te slapen. Toen ze wakker werd was ze helemaal blij haar mama te zien. Meteen viel me op hoe ontzettend leuk ze haar kamertje hebben ingericht. Zelfs in een kleine ruimte weet Liza er nog geweldige styling en bijzondere elementen in te verwerken.

Die kleine momentjes

Het is zo snel voorbij, dat hele kleine, het vastgrijpen van je vingers en het blijven liggen in je armen. Ik vind het ontzettend kostbaar wanneer ik deze momenten mag vastleggen.

Newborn fotograaf groningenNewborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen Newborn fotograaf groningen

Verwachten jullie in 2018 een kleintje en willen jullie mooie foto’s van deze prachtige tijd? Neem dan contact met mij op.

7