baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf

Newborn Sverre | Wolvega

9 februari 2018

Het was weer hoog tijd om een newbornshoot te bloggen. Ik heb er zoveel mogen doen vorig jaar. En deze shoot in Wolvega moet ik gewoon even laten zien. In 2015 mocht ik ook bij dit gezin langskomen omdat Viggo toen was geboren. En nu is het al een gezin van 4! Welkom mooie Sverre.

Foto’s in je eigen huis

Dit vind ik echt 1 van de leukste onderdelen aan een fotoshoot met een pasgeboren baby. De sfeer in huis, de gewone momentjes en ook de kamer van de kleine. Juist omdat ik thuis kom bij het gezin voelt iedereen zich op z’n gemak en kan ik foto’s maken van de dagelijkse dingen. Een flesje geven, knuffelen of even gek doen met elkaar op het grote bed.

Bekijk hier mijn favorieten van deze toffe shoot in Friesland. En vind je het niet heerlijk vrolijk al dat geel? I love it!

baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf baby fotograaf groningen en friesland, newborn fotograaf

Bekijk hier de fotoshoot in 2015 van Sverre zijn grote broer, Viggo. 

6

delen:

Tags:

Categorie: