Deni & Marlous | Trouwen in Winsum | Camping Marenland

11 april 2017

Het trouwseizoen is weer begonnen

Als trouwfotograaf heb je het heel druk van april tot oktober en daarna begint het ‘laagseizoen’. En ik vind het dan altijd heerlijk om even tot rust te komen, met mijn eigen albums aan de slag te gaan, meer tijd te hebben voor fotoshoots en als het even kan een reisje maken. In november is onze prachtige zoon, Noud geboren. En wat heb ik heerlijk genoten van mijn verlof, wie mij op Instagram volgt heeft al veel plaatjes van de kleine kunnen zien. Ik kreeg van Deni & Marlous een maand na de geboorte van Noud een mailtje of ik hun bruiloft wilde vastleggen in februari. En wat had ik alweer zin om mooie momenten en bruiloften te fotograferen!

Trouwen in Winsum

Deni & Marlous wonen in het prachtige Winsum! En daar zou ook de complete bruiloft plaatsvinden. Hun trouwdag zou staan in het teken van hun liefde en moest vooral heel relaxt zijn. Hoe heerlijk was het dan ook dat voordat iedereen zich ging klaarmaken er al taart werd gegeten om samen de dag te beginnen. Vervolgens gingen de mannen en vrouwen uit elkaar om zich klaar te maken. Marlous en de vrouwen in hun eigen huis en Deni met de mannen in het huis van zijn broer een steenworp verderop. Voor mij ook ideaal, want ik kon mooi heen en weer lopen tijdens de voorbereidingen.

Persoonlijke ceremonie

De first look zou in de kerk zijn! Zo romantisch en de reactie van Déni is dan ook echt geweldig! Zo wil je natuurlijk dat je man reageert wanneer je binnen komt lopen.
Een gospel koor begeleide de ceremonie en er werd mooi en persoonlijk gespeecht. Deni en Marlous hadden een persoonlijke trouwbelofte voor elkaar geschreven. Wat was dit een heerlijk grappig, romantisch, lief moment waarop de tranen niet tegen gehouden konden worden. Wanneer jullie gaan trouwen, schrijf dan vooral een huwelijksgelofte aan elkaar want dit maak de ceremonie zo ontzettend mooi!
Daarnaast was de sfeer in de kerk ook fantastisch want ze hadden heel veel werk gestoken in de aankleding. Lichtjes, houten bogen en vintage vloerkleden, prachtig!

Na het fijne rijstgooimoment deden we een kleine fotoshoot in Winsum om vervolgens door te gaan naar de feestlocatie. Marenland is een camping die aan het water ligt en sinds kort hebben ze een prachtige serre. Zo mooi voor bruiloften en feesten!

Op huwelijksreis naar Ijsland

Deni & Marlous waren na de bruiloft nog lang niet klaar met de winter, want hun de huwelijksreis ging naar Ijsland. Een week lang genieten van dit mooie eiland met z’n tweeën, heerlijk!
Bekijk snel deze sfeervolle winterbruiloft!

fotoshoot winsum, trouwen in groningen, trouwfotograaf groningen

Preview video van Mediavisuals

Trouwjurk: BEAUTY & BRIDE IJSELSTEIN | Trouwpak: RINSMA FASHION | Trouwringen: GERT JAN VAN ARK JUWELIER BEDUM | Ceremonie: OBERGUMER KERK | Feestlocatie: CAMPING MARENLAND | Huwelijksreis: IJSLAND | Videograaf: MEDIAVISUALS | Trouwfotograaf: ANOUK WUBS

8