pizza bruiloft - lichtletters - foodtruck

Winterbruiloft op de Pollepleats | Sneeuw en pizzatruck

23 januari 2024

Trouwen in de winter bij de Pollepleats in Friesland

Kasper en Vroni planden hun bruiloft in de winter op een fantastisch mooie trouwlocatie, die ontzettend geschikt is voor de koudere maanden. Namelijk de Pollepleats. Ze hebben een hele mooie lichte serre, waardoor je het gevoelt hebt buiten te zitten tijdens de ceremonie.

Sfeervolle ceremonie en een fotoshoot

Het stel zag elkaar voor de eerste keer bij de ceremonie. Voor die tijd maakten ze zich beide klaar op de Pollepleats. Vroni in de bruidssuite en Kasper op één van de vele kamers op de trouwlocatie. Ideaal want alle vrienden en familie bleven dus slapen die dag.
Na de prachtige ceremonie was het tijd voor taart maar ook voor een korte fotoshoot. In de winter is het goed om die kort maar krachtig te houden. Ik denk dat we nog geen kwartier buiten zijn geweest, maar het was echt de moeite waard. De dagen voor de bruiloft had het flink gevroren en gesneeuwd, dus de overblijfselen hiervan maakten het een prachtig winters landschap.

Diner met veel kaarslicht en een pizzatruck

De pizzatruck was echt een groot succes tijdens het diner. De pizza’s kwamen vers uit de oven en direct op het bord. Gezellig samen delen en steeds weer nieuwe smaken. De truck en de pizza lichtletters waren mooi zichtbaar in het donker.

Feest met flashmob en veel attributen

Het feest begon direct goed met een mega toffe entree van Kasper en Vroni. Daarnaast had Vroni zich omgekleed in een jumpsuit die heel mooi bij haar jurk past en waar je dus heerlijk in kan dansen. De onverwachte flashmob en de vele lichtjes, zonnebrillen en plakglitters maakten dat het helemaal los ging!

rainbow trouwschoenen Winter bruiloft Pollepleats, trouwlocatie Friesland Winter bruiloft Pollepleats, trouwlocatie Friesland Winter bruiloft Pollepleats, trouwlocatie Friesland Winter bruiloft Pollepleats, trouwlocatie Friesland Winter bruiloft Pollepleats, trouwlocatie Friesland winter bruiloft pollepleats winter bruiloft pollepleats winter bruiloft pollepleats Winter bruiloft Pollepleats, trouwlocatie Friesland Winter bruiloft Pollepleats, trouwlocatie Friesland winter bruiloft pollepleats pizza truck, foodtruck bruiloft pizza bruiloft - lichtletters - foodtruck feest bruiloft, lichten, zonnebrillen, pollepleats

Locatie: POLLEPLEATS IN FRIESLAND | Trouwjurk: FELIZ NOVIARANDY FENOLI | Haar en make-up: BRUIDSSTYLIST GRONINGEN | Pizzatruck: PIZZA MET PAZZI | Trouwpak: DE STIJLMEESTER

9