Bruiloft in Zwolle | Mark & Irene | Sassenpoort en Hofvlietvilla

18 november 2017

Trouwen in Zwolle is echt een feestje. De bruiloft van Mark & Irene was absoluut 1 van mijn favorieten dit jaar. Dit kwam door het ontzettend leuke stel, hun leuke zoontje Pier, de fijne en gezellige sfeer en de stad Zwolle. Ik houd gewoon van deze stad!

Bruiloft in het centrum van Zwolle

In het centrum hebben Mark & Irene hun mooie huis en daar begon de grote dag. Irene trok haar fantastische jurk aan waar ik werkelijk waar verliefd op ben! Mark en Pier stonden buiten voor het huis te wachten en wat een fijn moment blijft dit altijd.

We liepen vervolgens de straat uit en we bevonden ons al bij de fotoshoot locatie. Mooie straatjes in Zwolle, rozen aan de huizen, de waterkant, heerlijke plaatjes leverde dit op. Het waaide daarnaast ook flink die dag en laat ik dat nou echt heerlijk vinden. Op de foto is hierdoor zoveel meer beweging te zien en sluiers waaien altijd zo mooi natuurlijk op.

Na onze wandeling/fotoshoot stond iedereen ze thuis op te wachten en konden we gaan lunchen. Alle locaties van vandaag waren in Zwolle en op loopafstand. Super goed uitgedacht en het geeft gewoon een fijn gevoel dat je niet aldoor de auto moet pakken (ook voor de gasten). Dus na de lunch wandelde we naar de Sassenpoort. Een mooie toren die vroeger onderdeel was van de stadspoort. Bovenin de toren is er een mooie intieme ruimte die perfect is voor een ceremonie.

Bootje varen in de gracht

Vervolgens konden we naar de boot lopen, die al klaar voor ons lag. Net als de taartjes en de champagne. Een boottocht als dit is zo leuk. Iedereen zit knus bij elkaar en champagne zorgt ook voor een hoop gezelligheid. De kinderen werden in zwemvestjes gehesen en vonden dit natuurlijk ook fantastisch. De boottocht was ook heel praktisch, want die zette iedereen af bij de volgende locatie: de Hofvlietvilla in Zwolle. Een prachtige plek aan het water! De rest van de dag vond hier plaats.

Tijdens het eten kreeg Irene een gelukswens van Jim Bakkum te horen. Vroeger had zij een crush op hem en haar broer had het voor elkaar gekregen om hem een filmpje te laten opnemen. Hilarisch en super leuk natuurlijk!
En het diner was door de ceremoniemeesters echt tot een feestje gemaakt. Bij elke gang gingen alle mannen een nieuwe plek op zoeken. Hierdoor leerde iedereen elkaar goed kennen en was er echt een hoop gezelligheid. Om het diner te eindigen werd het zakdoekenlied in gang gezet. Geweldig!

De trouwlocatie had veel ramen en in de zomer is het nog lang licht. Dus het feest werd ingezet met veel daglicht, maar het ging echt compleet los. Alle gasten hadden cowboy en indianen props meegenomen, zo leuk!

cadeau ceremoniemeesterbadjas bruiloft sieraden bruiloft, stationery bohemian trouwjurk zwolle trouwen trouwen in zwolle trouwen in zwolle trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf, veldboeket trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaftrouwen in Zwolle trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in zwolle, trouwfotograaf trouwen in Zwolle, stadsbruiloft trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort trouwen in Zwolle, trouwlocatie sassenpoort, lintjes trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvillatrouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla trouwen in Zwolle, trouwlocatie hofvlietvilla Niet alleen ik vond dit een geweldige dag, maar ook de redactie van het Trouwplannen magazine. Daarom is hij onlangs in hun blad verschenen. Bekijk het hier.

 

Trouwlocatie: SASSENPOORT ZWOLLE | Boot: HIAWATHA BOOTVERHUUR | Daglocatie: HOFVLIETVILLA ZWOLLE | Taart: MYMERINGUE | Trouwpak: SUITSUPPLY | Trouwjurk: CYMBELINE, COVERS COUTURE UTRECHT | Trouwkaart: STUDIO ROSANNE| Versiering thuis: NINA WEDDINGS| Make up/Visagie: BEAUTELY ZWOLLE | Kapper: FOKJE DE LEEUWEN, HEEREVEEN | Live muziek: FLOWS ON | Lunch: FRANCK FOOD

17