Samen op de ochtend van de bruiloft, lazy morning en gestyled ontbijt

31 mei 2016

Lazy sunday morning – Trouwinspiratie

Liza en ik wilden heel graag een geweldige relaxte, fijne trouwinspiratie en romantische shoot neerzetten. Hiervoor vonden we het perfecte koppel en écht de leukste en fijnste leveranciers om mee samen te werken. Met deze foto’s willen we graag laten zien dat ook op de trouwdag zelf de tijd kan nemen om samen wakker te worden, lekker te ontbijten en te genieten van deze bijzondere dag. Want het is jullie dag! Dus wil je graag een rustige ochtend met je aanstaande, ga je gang! We hopen je met deze blog te kunnen inspireren voor de bruiloft.

Romantische ochtend trouwdag

Herman en Sietske zijn twee avonturiers die een romantische ochtend in het noorden van Nederland beleefden. Ze wilden hun liefde graag op een relaxte, natuurlijke manier beleven en geen stress hebben voor alles wat nog ging komen. De ingrediënten? Een lange zaterdagochtend, een groot en fluffy bed en verder alleen elkaar. Geen opgedirkte outfits maar heerlijke grote shirts, relaxte wollen sokken en fijne slow coffee.

Vervolgens worden de geloften nog gefinetuned en kan er de laatste hand eraan worden gelegd. Klaar om straks tijdens de romantische ceremonie te worden voorgelezen.

Een hele ochtend om je samen op te krullen in bed. De perfecte start van je bruiloft! En als ze op den duur zin krijgen in eten, schuiven ze door naar een intieme ontbijttafel die speciaal voor hun klaargezet is met al hun lievelingseten. Op hun wachten vers gezette koffie, overheerlijke huisgemaakte pannenkoeken en bananaloaf op een casual en minimalistische gestylde tafel. Een ochtend met ladingen romantische momenten én homemade pannenkoeken, wat een magie!

Na een fantastisch ontbijt is het dan eindelijk zo ver! De prachtige minimalistische trouwjurk mag aan en de trouwschoenen die al klaar staan worden aangetrokken. Helemaal ontspannen voor de ceremonie die straks plaats vindt midden in de natuur in een cirkel van liefde.

Het geweldige team:

Liza Lente: Styling & organisatie (http://www.lizalente.nl)
Anouk Wubs Photography – Fotograaf & organisatie (http://anoukwubs.nl/)
Carene Donders – Homemade food (https://www.instagram.com/carenedonders/)
Floor Visagie – Haar & make-up (http://www.floorvisagie.nl/)
Modellen: Sietske, Herman (@travelmanyroads)
Moonloft – Sieraden (www.moonloft.nl/)
The fine store – Producten (https://thefinestore.com/)

De shoot is tevens gepubliceerd op White magazine.

1