10 feitjes over mij

21 maart 2018

Ik laat heel veel foto’s van mijn reportages zien. En ik schrijf blogs met trouwtips. Maar wie is nu het gezicht achter het bedrijf?

Een poosje geleden op Instagram gaf ik 10 feitjes waarvan ik dacht dat niet veel mensen die wisten. En wat heb ik daar veel leuke reacties op gekregen. Wat bleek, de meesten wisten dit inderdaad niet van mij.

Daarom leek het mij leuk om dit lijstje/verhaal, hier op mijn blog te plaatsen. Want de stijl van een fotograaf mooi vinden is heel belangrijk, maar een goede klik met elkaar hebben is net zo fijn.

Hierbij de 10 feitjes die ik onlangs op mijn instagram zette:

  1. Ik ben geboren in Apeldoorn en heb daar gewoond tot mijn 13de. Toen zijn we met ons hele gezin naar Groningen verhuist voor mijn vader zijn werk. (Hij is dominee en inmiddels staat hij in Zwolle).
  2. Op de middelbare school heb ik heel veel plezier gehad met mijn vriendinnen. Maar in de tweede klas iets teveel, want hierdoor ben ik afgestroomd van HAVO/VWO naar het VMBO. Maar nadat ik mijn VMBO diploma heb gehaald ben ik weer door gegaan met de HAVO.
  3. Toen ik 15 was ben ik mee geweest op een reis van World Servants naar Ecuador om daar een school te bouwen. Dus 3 weken metselen, helpen op de bouw en daarnaast nog activiteiten organiseren voor de lokale kinderen. Bram, mijn man, was ook mee op deze reis. Voor die tijd waren we al vrienden en tijdens deze reis is onze vriendschap alleen maar gegroeid. Een halfjaar na het project kregen we een relatie.
  4. Ik ben (redelijk) onhandig. Ik heb ooit eens 2 polsen tegelijk gebroken (en een hersenkneuzing) door tegen een muur te rennen tijdens gym. Hier wordt ik nog van tijd tot tijd aan herinnerd wanneer vrienden het weer naar boven halen 😅. Mijn ongelukjes zijn gelukkig de laatste jaren minder geworden, maar ik heb menig ziekenhuis bezoekjes gehad in mijn jeugd.
  5. Ik werd zwanger op een vrij jonge leeftijd (18). Mijn hele wereld leek op dat moment op zijn kop te staan. Ik was net begonnen op het HBO en mijn hoofd stond helemaal niet bij moeder worden.
  6. Bram en ik zijn datzelfde jaar nog getrouwd en inmiddels zijn we al bijna 6 jaar getrouwd, ongelofelijk!! We hebben alles in een andere volgorde gedaan, maar ik ben zo dankbaar voor de afgelopen jaren! 
  7. Nadat we Jens kregen ben ik niet bepaald terug gedeinsd om dingen op te pakken. Want na Jens zijn geboorte in november zat ik in februari weer in de collegebanken om mijn studie op te pakken. En ik heb mijn studie af kunnen maken zonder verdere vertraging.
  8. Ik ben mijn fotografie bedrijf begonnen toen Jens 6 maanden oud was. En ja, dit was niet altijd even makkelijk. Een eigen bedrijf, full time student en daarnaast ook mama. 
  9. Ik hou van sporten, maar raak wel snel uitgekeken op een sport. Zo heb ik al een flinke lijst aan sporten die ik heb gedaan: Jazz dance, tennis, judo, korfbal, voetbal, bootcamp en pilates (huidige sport).
  10. Bijna altijd wordt ik ouder geschat omdat we al 2 kinderen hebben. Dus wanneer ik mensen vertel dat ik 24 ben wordt ik lang niet altijd geloofd.

 

Hopelijk vond je het leuk om wat meer te horen over mijn verhaal. Vind je het leuk om vaker een persoonlijke blog te lezen? Laat het me vooral weten hieronder. Als je nog leuke vragen hebt, stel ze vooral.

Liefs!

En wie maakt nou de foto’s waar ik ook op sta? Dat wordt mij regelmatig gevraagd. De bovenste foto is Milaan is door mijn vriendin Gerieke gemaakt tijdens ons weekendje Milaan. De foto van mij en Bram en die van ons gezin is door mijn schoonzus Mareike gemaakt. (bewerken doe ik dan weer zelf). En eigenlijk maakt Bram de meeste foto’s van mij en de jongens, hij gaat ook regelmatig mee als second shooter.

15

delen:

Tags:

Categorie: