Genomineerd voor Bruidsfoto Award 2020!

13 januari 2020

Wauw!! Vorig jaar was ik genomineerd met 2 foto’s voor deze prijs in de categorie ‘bruidskinderen’ en ‘getting ready’. Dit jaar ben ik opnieuw genomineerd, wat een eer! Deze keer in de categorie ‘ceremonie’.

Nadat alle stemmen zijn geteld zal er in mei de prijsuitreiking plaatsvinden. Ik ben benieuwd!

Ik zou het natuurlijk fantastisch vinden wanneer jullie willen stemmen op mijn foto, dat kan via deze site: https://www.bruidsfotoaward.nl/
Je ziet de foto vanzelf verschijnen in de categorie ‘ceremonie’.

Award fotograaf Groningen

Het is te gek om genomineerd te worden en dan ook nog met een foto van één mijn favorieten.

Verhaal bij de foto:
Arjan & Lisa trouwen op een mooie zomerdag en hadden een fantastische ceremonie. Ze besloten om hun eigen geloftes te houden, die waren prachtig! En terwijl Lisa haar geloften zei rolde er een traan van haar wang, maar ze bleef zo mooi in haar verhaal.  Lisa noemt het zelf ‘een maximatraan’ en daar kan ik me helemaal in vinden. De verliefde blik van Arjan spreekt natuurlijk ook boekdelen.

award fotograaf groningen, trouwfotograaf

Ben je benieuwd naar de trouwreportage die bij deze foto hoort? Bekijk hem hier.

4