award fotograaf groningen, bruidsfotograaf

Genomineerd met maar liefst 2 foto’s voor de Bruidsfoto Award!

15 januari 2019

HET GROTE NIEUWS MAG ERUIT!

Ik ben genomineerd voor de Bruidsfoto Award van Bruid & Bruidegom Magazine. Met maar liefst 2 foto’s! Een foto in de categorie ‘Getting ready’ en een foto bij ‘Bruidskinderen’. dsfoto 

 

Bruidsfoto award

Wauww ik ben ongelofelijk trots en kon het amper geloven toen ze mij belden met het nieuws. Een paar maanden geleden kreeg ik het nieuws, maar ik moest het nog even voor mij houden.

2 foto’s waar ik zelf zo blij mee ben dat ik ze kon fotograferen.

Foto 1: Getting ready 
De foto van het aankleden maakte ik op de bruiloft van Wiljan & Annerieke. Een bruiloft in april waarbij het al 25 graden was. Hierdoor besloot Annerieke zich klaar te maken in de serre bij haar ouders. Daardoor kon dit licht zo prachtig naar binnen vallen. 

Foto 2: Bruidskinderen
Beau & Jildau hadden een geweldige bruiloft waar 4 nichtjes en hun eigen dochters rondliepen in roze jurkjes. Tijdens de groepsfoto’s was er ook een foto van oma met haar 6 achterkleinkinderen. Toen we de foto hadden gemaakt vroeg ik of de meiden hun oma een hele dikke knuffel wilden geven. Dit resulteerde in deze foto waar ik zo blij mee ben! 

 

Stemmen

Vanaf vandaag mag er gestemd worden op de foto’s: https://www.bruidsfotoaward.nl/stemm…/publiek/getting-ready/
Uit elke categorie winnen er 2 foto’s (de vakjury en de publieksprijs).

Ik zou het zo gaaf vinden wanneer jullie op mijn foto’s willen stemmen!

Zo leuk dat de Noordekrant, Hogelandnieuws en de Bedumer mij al vermeld hebben op hun site.

 

award fotograaf groningen, bruidsfotograaf
award fotograaf groningen, bruidsfotograaf
9