Beau & Jildau | Stadsbruiloft in Dokkum

13 november 2018

Dit is tot dusver mijn langste blog van 2018! Ik wilde eigenlijk gewone de complete reportage bloggen, want wat was dit een mega geweldige bruiloft.

Beau & Jildau trouwden in augustus op een prachtige dag. Beide zitten ze bij de politie en ze hebben elkaar dan ook ontmoet tijdens het werk. Hun lieve meiden Elle & Fieve (tweeling), zijn zo ontzettend leuk en wat vormen ze samen een prachtig gezin.

Getting ready

Jildau maakte zich met de beide moeders, vriendin, haar 2 zussen en alle 6 nichtjes klaar bij Hare Majesteit in Dokkum. Een geweldig mooie kapperszaak met donkergroene muren, prachtig meubilair en getalenteerde kapsters. Wat hing er een heerlijke sfeer. De champagne was al aanwezig, er werd getut en ondertussen lekker gekletst. Vanwege al het moois kon ik hier prima de details en het aankleden fotograferen! Zo leuk.

De ontmoeting van Beau & Jildau vond plaats bij de ouders van Jildau in een prachtige autoloze straat in Dokkum. Vervolgens gingen we naar een mooi bos en een oude fabriek voor de fotoshoot, beide locaties pasten zo goed bij ze!

Trouwen in Dokkum

Het mooie vond ik dat alles in Dokkum plaatsvond en dat het lopend te doen was. Zo liepen we na de shoot naar het gemeentehuis, waar iedereen ze stond op te wachten. Ook het gemeentehuis paste prachtig in het plaatje! Het was een prachtige ceremonie waar ook beide ouders nog een mooie speech gaven.
Omdat ze beide bij de politie zitten stonden de agenten buiten als verrassing klaar met een erehaag, zo ontzettend leuk!

Alles te voet

Ook vanuit hier gingen we lopend naar de volgende locatie. Een prachtig huis met een geweldige tuin waar er geborreld en gegeten kon worden. Wat hebben we hier een heerlijke middag gehad! Tijdens het eten kregen we ineens een flinke bui, dus stonden we hutje mutje onder de overkapping. Maar zelfs dat was gewoon gezellig en het speechen werd daar verder opgepakt.

Wat heb ik me ontzettend welkom gevoeld deze dag en ik heb echt genoten van al het moois deze dag en de liefde die er was.

Woorden van Beau & Jildau

“W A U W. Wij trouwden op 23 augustus 2018 en jij was onze trouwfotograaf. Je was er de hele dag bij, je blende compleet in de sfeer van de dag en tussen onze gasten. Tijdens het maken van de foto’s hebben we keihard gelachen! Onze trouwdag was perfect voor ons, we zijn zo ongelofelijk blij dat jij deze dag voor ons hebt vastgelegd zoals de dag was! Het terug kijken van de foto’s, voelt als de dag herbeleven. Super super bedankt hiervoor!! En voor alle lezers; Anouk is echt een aanrader!”

Get ready voor heel veel foto’s:

Trouwjurk: VAN JILDAU HAAR MOEDER EN VERMAAKT | Trouwpak: VAN DER GANG | Kapster: HAREN MAJESTEIT DOKKUM | Trouwlocatie: GEMEENTEHUIS DOKKUM | Daglocatie: HERENHUIS DOKKUM | Catering: STADSHAP DOKKUM

21