David & Michelle – Bohemian bruiloft in Drenthe

23 oktober 2018

Weet je nog die periode dat het een paar dagen heel warm was. 37 á 38 graden? Nou die dagen had ik gelukkig geen bruiloft staan, maar die zaterdag dat het weer wat afkoelde wel! Ik was blij, het bruidspaar was blij, de gasten waren blij, want dit was precies wat we wilden.

Ik vind David & Michelle echt een ontzettend leuk stel! Helemaal hoteldebotel op elkaar verliefd, gek op spelletjes, dol op hun vrienden en familie, God en het leven. Wat heb ik genoten van het vastleggen van deze bruiloft. Ze lieten mij helemaal vrij in alles en ik moest vooral even toeteren of seinen als we langs een mooie fotoplek zouden rijden, yes!

Spelletje tijdens de trouwdag

De first look was echt ge-wel-dig! Wat een mooie emoties en wat een ontlading bij het zien van elkaar.
Na dit prachtige moment gingen we op zoek naar fijne fotoplekjes, dat is niet heel moeilijk in Drenthe. Tijdens het zoeken kwamen we ook nog eens 2 dieren tegen, check in de blog welke dit zijn.
Omdat David & Michelle echt spelletjes fanaten zijn was er ook nog even tijd voor een potje Rummikub met een kopje koffie, your my kind of peope!

Regen op je bruiloft

De dinertafels stonden buiten prachtig gedekt, maar op den duur werd het duidelijk dat het toch echt ging regenen. Omdat het de dagen hiervoor zo warm was, ging het nu even flink tekeer. Iedereen die kon hielp mee om zo snel mogelijk alles binnen te krijgen. En wat werd er heerlijk geïmproviseerd door De Kruimel, want uiteindelijk hebben we gewoon aan dezelfde tafels kunnen zitten maar dan in de serre.

Na het eten ging de zon weer schijnen, wat een timing! Zo kon iedereen naar het witte kerkje lopen voor de kerkdienst. En wauw wat was het een prachtige dienst, de band ging los en David & Michelle hielden hier de geloftes voor elkaar.

We hadden al bedacht dat we na de kerkdienst nog wat foto’s konden maken met zonsondergang. Dus terwijl alle gasten alvast naar de locatie liepen, maakten wij een klein uitstapje naar een mooi graanveldje.

ringendoosjebadjas trouwen - bruidsmeisjes - bride badjas first look - fotograaf groningentrouwfotograaf groningentrouwfotograaf groningentrouwfotograaf groningen
fotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strandfotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strandfotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strandfotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strandfotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strand
fotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strandfotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strand
fotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strandfotograaf drenthe - de kruimel - trouwen op het strand

Trouwlocatie: DE KRUIMEL | Trouwjurk: COVERS COUTURE UTRECHT | Taart: TAARTENMEISJE | Trouwpak: ROKA

7