Emke & Leon | Trouwen aan het water bij de Paalkoepel

14 juni 2023

Droombruiloft in Groningen

Leon en Emke keken al lang uit naar deze dag en samen met hun weddingplanner Paper Planes (aanrader!) maakten ze al hun dromen waar. De bruiloft vond plaats op het terras van De Paalkoepel met een prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer. De ceremonie werd gevolgd door een sabelwacht, want zowel Emke als Leon werken voor het Ministerie van Defensie. Vervolgens vloog er een verrassing over, namelijk een vliegtuig met een spandoek waarop stond “Gefeliciteerd Leon & Emke!”. Dit was geregeld door hun familie.

Boottocht op het Paterswoldsemeer

Na afloop van de ceremonie konden gasten ontspannen lunchen bij de Paalkoepel of genieten van een lunchpakket tijdens een boottocht. Heerlijk varen over het Paterswoldsemeer was dan ook een gewilde keuze. Vervolgens stond er een bus klaar om de gasten naar de kerk in Sebaldeburen te brengen voor een mooie dienst.

Boomgaard en champagnetorens

Na de dienst konden alle gasten lopen naar het mooie plekje vlakbij de kerk. Daar stonden 3 champagnetorens en heel veel heerlijke taarten tussen een zee van bloemen. Het was een warme dag, dus het was heerlijk om daar te borrelen met een fijn briesje in de schaduw. Leon & Emke konden de champagne schenken en vervolgens proosten op hun liefde! Voor de kinderen was er zelfs een speciale toren met drinken.

Trouwen bij The Market Hotel Groningen

Na de gezellige borrel kon iedereen weer in de bus stappen. Die bracht iedereen naar het centrum van Groningen bij The Market Hotel. De gasten konden zich opfrissen en inchecken in het hotel. Emke & Leon hadden nu tijd voor de fotoshoot. Perfect, want de zon was aan het ondergaan en we konden op de top van het

Maar wacht, er was meer! Als verrassing nam het bruidspaar iedereen mee naar een veld in Groningen voor een vuurwerkshow! Het was de perfecte afsluiting van een perfecte dag. Forum foto’s maken. Het was absoluut adembenemend. Daarna genoten we van een heerlijk diner met tussendoor ontroerende toespraken.

Vuurwerk op je bruiloft

 

Weddingplanner: PAPER PLANES | Trouwlocatie: DE PAALKOEPEL EN THE MARKET HOTEL | Trouwjurk: BRUIDSHOEK LEIDEN | Trouwpak: SPEKSNEIJDER BERGAMBACHT | Trouwringen: RIKKOERT SCHOONHOVEN | Taart: KRAATS PATISSERIE | Champagnetoren: BUBBELS MEESTERS | Trouwkaart: SECRET SALT

1