Esther & Tim | Trouwlocatie Boerderijcafé Mausel in Noordbroek

23 maart 2023

Eind september 2023 was de bruiloft van Tim & Esther. Deze dag was tot in de puntjes voorbereid in hun eigen stijl, chique maar heel losjes. Genoeg ruimte voor gezelligheid en spontaniteit. Heel mooi om te zien hoe je zo stijlvol op een boerderij kan trouwen.

Trouwen bij Boerderijcafé Mausel

Tim & Esther trouwden bij Boerderijcafé Mausel in het dorp Noordbroek. Deze trouwlocatie heeft zo’n rustieke en romantische setting, ideaal voor een intieme bruiloft. Boerderijcafé Mausel heeft een prachtig gerestaureerde schuur met zichtbare balken en in combinatie met het omliggende platteland een geweldige plek voor de trouwceremonie. De ceremonie was aangekleed met prachtige bloemen. Het waaide flink, maar iedereen was het erover eens dat het buiten door moest gaan. De zon maakte een hoop goed.

Na de ceremonie stonden er drankjes klaar en kon er geproost en gefeliciteerd worden. Vervolgens stond er een heerlijke tafel vol met taarten klaar.

Kerkdienst in Noordbroek

Na een heerlijk diner konden we lopend naar de kerk in Noordbroek voor de trouwdienst. Tim stond klaar voorin de kerk toen we een mooi lied hoorden dat prachtig werd gezongen. Het was een grote verrassing dat Esther dit aan het zingen was terwijl ze door haar vader werd weggegeven. Een mooi emotioneel moment!

Na de dienst liep de hele stoet terug naar de trouwlocatie en was het tijd voor een knallend feest. Na de openingsdans ging het direct los!

Een prachtige dag met de perfecte mix van romantiek, gezelligheid en spontaniteit op een bijzondere plek in het Groningse plattenland.

5