Bruiloft de Havixhorst, trouwlocatie, diner

Bryan & Jelmer | Kleurrijke bruiloft bij De Havixhorst in Drenthe

12 oktober 2023

Ik vertel je graag over de te gekke bruiloft van Bryan en Jelmer bij de Havixhorst in Schiphorst. Als trouwfotograaf in Groningen kom ik op de leukste plekken, maar op deze locatie was ik nog niet eerder geweest.

Trouwlocatie de Havixhorst

De dag begon met de mannen die samen in hun hotelkamer hun trouwpakken aantrokken. Het unieke? Ze hadden geen flauw idee hoe de ander eruit zou zien. De gezichten van verbazing toen ze elkaars pakken zagen was super mooi.

Daarna liepen we voor de fotoshoot naar de prachtige tuin van het chateau. Ideaal om alles op 1 locatie te hebben. We konden rondom de Havixhorst ook nog op mooie plekken foto’s maken.

Trouwceremonie in de tuin van het chateau

De gasten druppelden ondertussen binnen en werden compleet verrast toen Angela Groothuizen de ceremonie leidde. De ceremonie was hartverwarmend, met persoonlijke verhalen over vrienden en familie, maar vooral ging het over Bryan en Jelmer hun verhaal. Na de ceremonie werd de taart aangesneden met een hele bijpassende binnenkant 😊. Na een gezellige borrel schoven ze aan voor het diner. Er waren talloze speeches, lekker eten en veel gezelligheid.

 

Na het diner werden we getrakteerd op een mooie zonsondergang, waardoor we nog mooi wat foto’s konden maken. S’avonds werden de gasten verwelkomt door dragqueen Tabitha. En alsof dat nog niet genoeg was verraste Tabitha de gasten met een spetterend optreden. Het dak ging eraf en het feest kon niet meer stuk.

De bruiloft van Bryan en Jelmer was één groot kleurexplosie vol verrassingen. Heel gaaf om deel uit te maken van deze energieke dag!

Hotel de Havixhorst, bruiloft

Hotel de Havixhorst, bruiloft

Hotel de Havixhorst, bruiloft

Fotoshoot de Haxivhorst, bruiloft tuinen

De Haxivhorst bruiloft, trouwfotograaf

Trouwen de Haxivhorst, buitenceremonie

Bruiloft de Havixhorst, trouwlocatie

Trouwen bij de Havixhorst, trouwlocatie

Bruiloft de Havixhorst, trouwlocatie, diner

Bruiloft de Havixhorst, trouwlocatie, diner

7