Bruidsfotograaf Groningen - Landgoed Lemferdinge

Peter & Elfriede | Bruiloft Paterswolde – Landgoed Lemferdinge

31 augustus 2021

Bruiloft op maandag

Dat er meer last-minute boekingen zijn het laatste 1,5 jaar, dat ben ik wel gewend inmiddels. En zo kwamen ook Peter & Elfriede ongeveer 1 maand voor hun trouwdag met mij kennismaken. Ze trouwden op een maandag bij Landgoed Lemferdinge in het bos.
En ik vond het echt een fantastische bruiloft. Dit kwam voornamelijk doordat het gewoon een ontzettend lief stel is die je meteen in je hart sluit. Ze genoten volop van hun dag en dat was echt te zien. We begonnen na de first look in de achtertuin met een fotoshoot in Schipborg, een prachtige plek! Vervolgens reden we door naar Landgoed Lemferdinge.

Trouwen in het bos

Alle gasten zaten al klaar in het bos om zo het bruidspaar voor het eerst te kunnen zien. Een prachtige plek tussen de bomen en naast een vijver. Het voelt heel intiem en knus om in het bos te trouwen. Je bent afgesloten van geluiden en kunt volop genieten van de rust van de natuur. De hele setting was mooi aangekleed en paste mooi bij de sfeer van de dag. Er werden niet alleen woorden gesproken door de ambtenaar maar ook door nog drie anderen die ze goed kennen, zo werd het extra persoonlijk.

Na die tijd loop je het bos weer uit en kom je voor je gevoel weer in een hele andere omgeving. De rest van de middag was ontzettend gezellig! Er waren mooie speeches, het eten was lekker en
Inmiddels hebben ze een prachtige zoon gekregen en zijn ze aan het genieten als gezin. Ik kijk terug op een fantastische dag met dit mooie stel. En ├ęcht een bruiloft op maandag is net zo leuk als een bruiloft op een vrijdag of zaterdag.

Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Trouwen in het bos, Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf Groningen Bruiloft Landgoed Lemferdinge, trouwfotograaf GroningenMatti Gelati, Landgoed Lemferdinge Paterswolde, TrouwfotograafTrouwjurk: XSASA | Trouwpak: SUITSUPPLY | Uitnodigingen: COTTON BIRD | Trouwringen: MARTIN VAN DALEN | Trouw locatie: LANDGOED LEMFERDINGE

7