Arno & Linda | Trouwen in Zwolle

8 april 2021

Bruiloft plannen wijzigen

De bruiloft van Arno & Linda was uiteindelijk heel anders dan ze in gedachten hadden. Want in een paar weken tijd hebben Arno & Linda hun complete bruiloft op zijn kop gezet. Van trouwen met veel mensen, bij een locatie aan het water, naar minder gasten en een festival corona bruiloft in Zwolle. De achtertuin van familie bleek hiervoor de perfecte plek.

Mogelijkheden corona bruiloft

Het originele plan was om met een boot door Zwolle te varen en aan te meren bij de trouw locatie. Maar corona gooide roet in het eten. Daardoor waren bepaalde dingen niet meer mogelijk. Arno en Linda hebben vervolgens gekeken wat nog wel mogelijk was. En zo kwamen ze uit op een bruiloft in de achtertuin van een oom en tante.

De dag begon bij Linda haar ouders met een first look achter het huis. Vervolgens maakten we mooie foto’s in de binnenstad van Zwolle. Vanuit daar waren we al dichtbij het gemeentehuis voor de ceremonie. Alice was de trouwambtenaar en zij weet er altijd een geweldige ceremonie van te maken.

Daarna kon iedereen naar de dag locatie gaan. Die lag net buiten Zwolle en sommigen kozen ervoor om ondertussen de auto in te ruilen voor de fiets.

De locatie was prachtig aangekleed met ontzettend veel mooie veldbloemen, echt een plaatje! De live muziek maakte het helemaal af.

Walking diner

De cateraar had een geweldig idee bedacht om een coronaproof diner te houden. Zij dienden elke gang op en legden de borden klaar op een lange tafel. Ze kondigden elke gang aan en iedereen kon vervolgens op zijn gemak een bordje pakken. Super handig en ook erg leuk.

De live band speelde ondertussen muziek. Er was ruimte voor speeches en het meppen tegen een piñiata. Als je het mij vraagt had het niet beter kunnen worden dan dit. Het was intiem, gezellig, er werd gedanst midden op de dag en er waren mega veel bloemen. Het was een fantastische dag!

Trouwen in deze corona periode is niet altijd makkelijk, maar er zijn nog genoeg mogelijkheden en opties die wél kunnen.

Corona bruiloft Zwolle - Trouwfotograaf Anouk Wubs Fotoshoot bruiloft centrum Zwolle - Bruidsfotograaf Anouk Wubs Fotoshoot bruiloft centrum Zwolle - Bruidsfotograaf Anouk Wubs Fotoshoot bruiloft centrum Zwolle - Bruidsfotograaf Anouk Wubs corona bruiloft - feliciteren alternatief - trouwfotograaf Zwolle corona bruiloft - feliciteren alternatief - trouwfotograaf Zwolle festival bruiloft achtertuin - corona bruiloft festival bruiloft achtertuin Zwolle - Trouwfotograaf Anouk Wubs - Corona bruiloft festival bruiloft achtertuin Zwolle - Trouwfotograaf Anouk Wubs - Corona bruiloft festival bruiloft achtertuin Zwolle - Trouwfotograaf Anouk Wubs - Corona bruiloft festival bruiloft achtertuin Zwolle - Trouwfotograaf Anouk Wubs - Corona bruiloft festival bruiloft achtertuin Zwolle - Trouwfotograaf Anouk Wubs - Corona bruiloft festival bruiloft achtertuin Zwolle - Trouwfotograaf Anouk Wubs - Corona bruiloft

Nieuwsgierig geworden naar meer informatie over een trouwreportage? Bekijk dan deze pagina.

Of doe onderaan de pagina de trouwdatum check om zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

17