Vincent & Helen | Loosdrecht, Finley het witte huis | Herfstbruiloft

7 juni 2020

De dag van Vincent & Helen was een geweldige dag waarin plezier met elkaar maken voorop stond. Want het mocht dan misschien veel regenen, het was ook niet bepaald een hele warme dag, maar dat stond dit bruidspaar absoluut niet in de weg om er een geweldig dag van te maken.

We begonnen in het ouderlijk huis van Helen. Alle dames waren druk met het klaarmaken en zelfs de hond kreeg een feestelijk pakje aan. Ondanks de regen hebben we de first look in de tuin gedaan, eventjes met een paraplu erboven was geen probleem.

Wintertuin in Baarn

De binnenlocatie voor de fotoshoot was echt fantastisch! Ik was eigenlijk blij dat het regende, anders hadden we nooit op die plek gestaan. De 2 nichtjes van Helen waren mee tijdens de shoot. Ik had hier eerst nog zo mijn twijfels over, gaat dat goed 2 kinderen mee naar de shoot? Maar wat hebben ze het fan-tas-tisch gedaan!! Het was mega gezellig om ze erbij te hebben en volgens mij hebben ze volop genoten van dit moment. Tijdens een droog moment konden we nog genieten van de mooie herfstkleuren in het bos.

Boot aankomst – Finley trouwlocatie

De aankomst op de locatie paste precies bij Vincent & Helen, die was namelijk per boot. Geweldig leuk voor de gasten om zo het bruidspaar aan te zien komen.
We gingen vervolgens naar binnen omdat er getrouwd ging worden!
De ceremonie was gezellig, warm, knus en bovenal vol liefde. En ook de neefjes en nichtjes kregen een mooi aandeel in de ceremonie.

Het mooiste vond ik nog de muziekkeuze want vlak na de ceremonie, tijdens de felicitaties, knalde het nummer met de tekst ‘Het antwoord op je vraag is: JA’ door de speakers.
En tijdens de toost het nummer ‘Een atje voor de sfeer‘. En zelfs de opa’s en oma’s konden hierop los gaan. Dus je snapt dat de sfeer er vervolgens goed in zat.
Zo verliep de verdere dag mega gezellig met de groepsfoto’s en het diner. En naar horen zeggen was het feest echt een knaller!!

Deze dag mocht ik samen met Eva van EJ Capturing (videograaf) vastleggen. Bekijk ook zeker haar werk, want was is zij een topper met trouwvideo’s!

Geniet mee van de trouwdag van Vincent & Helen:

Trouwlocatie: FINLEY, HET WITTE HUIS | Fotolocatie: WINTERTUIN, BAARN | Videograaf: EJ CAPTURING

8