Janne & Basset – Trouwen bij de Paalkoepel

15 januari 2024

De watertoren in Groningen

Ik ben tijdens mijn studententijd wel honderden keren langs de Watertoren in Groningen gefietst. Omhoogkijkend was ik altijd al benieuwd wat er zich in die toren zou bevinden. Met de bruiloft van Janne & Basset ben ik er eindelijk achter gekomen. Er zitten prachtige hotelkamers in, die perfect zijn om je klaar te maken als bruid. Samen met haar moeder en zussen maakte ze zich klaar op de grote dag.

De first look vond ook plaats in de watertoren en daarna maakten we nog wat foto’s langs bij het Reitdiep. Vervolgens reden we naar Haren om daar in de natuur nog wat foto’s te maken. Tussendoor nog een flinke plensbui, maar we konden gelukkig snel schuilen en er waren paraplu’s mee.

Trouwlocatie de Paalkoepel

De rest van de dag vond plaats bij de Paalkoepel, een prachtige locatie aan het Paterswoldsemeer. Onder een tent hadden we een persoonlijke ceremonie tussen ontzettend veel prachtige bloemen. Weddingplanners At Work hadden alles fantastisch aangekleed.
Uiteindelijk viel er op de trouwdag nog meer regen. Wat waren we blij met de tent, zo kon er nog buiten gedineerd worden. Uiteindelijk brak de zon zelfs nog door waardoor we nog prachtig zicht hierop hadden tijdens het dineren.

 

De watertoren in Groningen - trouwlocatie De watertoren in Groningen - trouwlocatie Trouwen bij de Paalkoepel aan het Paterswoldsemeer  Trouwen bij de Paalkoepel aan het Paterswoldsemeer bruiloft paalkoepel groningen paterswoldsemeer - drone foto

Trouwjurk: LA BELLA BLANCA | Ringen: DIAMOND POINT | Styling: WEDDINGPLANNERS AT WORK | Taart: BAKE MY DAY | Trouwkaart: MADE FOR MOMENTS | Videograaf: RAAFHUIS

1