Jillert & José | Trouwen bij Boode in Bathem

13 maart 2019

Jillert & José, ik zag zo uit naar hun bruiloft! Ook omdat we voor die tijd al een loveshoot hadden gedaan. De dag was zo heerlijk eigen en passend bij ze.

Het klaarmaken deden ze in hun eigen huis. José maakte zich boven klaar met haar moeder en tweelingzus. Terwijl Jillert beneden was met zijn ouders en de rest van de familie. En ook de ontmoeting in de achtertuin paste er perfect bij.

Trouwlocatie en kerk

We hadden een mooie shoot op de heide, waarna we vervolgens naar de trouwlocatieingen. Dit was Boode in Bathem. Hier stonden familie en vrienden op ze te wachten en zo kon er niet veel later ‘ja’ tegen elkaar gezegd worden. De ceremonie werd gehouden door Jillert zijn oom. En echt waar wat was dit een fantastische speech. Er is zo ontzettend veel gelachen. Zo heeft José, Jillert ontmoet op een feest waar hij de DJ was en waren er genoeg unieke verhalen over hun relatie te delen.

Na de ceremonie konden we zo doorlopen naar de kerk, want die staat aan de overkant van straat. De complete school waar José lesgeeft was aanwezig en en bleef ook na die tijd nog voor een kinderreceptie. Als knaller gaven ze een heel mooie dans aan het bruidspaar. Hier hebben ze vast lang op geoefend.

Borrelend dineren

Jillert & José wilden een hele relaxte middag en dat is goed gelukt. Het diner bestond uit verschillende lekker hapjes die rond werden gebracht. Zo konden de speeches tussendoor plaatsvinden en voelde het als een hele gezellige borrel.

Ben je benieuwd naar de trouwfilm? Scroll dan helemaal naar onderen voor de film van EJ Caputuring.

     

Trouwlocatie: BOODE IN BATHEM | Trouwjurk: HONY BRUIDSMODE, ZWOLLE | Trouwpak: SUITS AT SEA, BIDDINGHUIZEN | Trouwringen: BOMEDO, RIJSSEN | Taart: BANKETBAKKERIJ LENTELINK | Videograaf: EJ CAPTURING

José + Jillert from EJ Capturing on Vimeo.

 

Gaan jullie trouwen in 2019 of 2020 en zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben? Stuur me hier een mailtje om dit te weten te komen.

4