Kasteel de Oosterhof in Rijssen – Bruiloft Mirthe & Koos

8 december 2022

De dag begon in Rijssen bij hun beide ouders. Ik had alle tijd om de mooie details vast te leggen, zoals de trouwkaart en de ringen. Voor de shoot hadden we een mooi bospad uitgekozen waar ook hun oldtimer goed kon staan. Omdat we vroeg in de ochtend waren hadden we het meest mooie ochtendlicht.

Buitenceremonie bij de Oosterhof

Wanneer we het hebben over trouwlocaties in Rijsen, dan is Havezate de Oosterhof absoluut een prachtige plek. Omgeven door de natuur en het prachtige kasteel op de achtergrond. Lohuis Bloemen maakte de backdrop simpel en eye-catching.
De focus van de dag lag op genieten met vrienden en familie. Want er was genoeg tijd voor ontspanning, lekker eten en een heleboel gezelligheid.

Restaurant ‘t Brodshoes

Na de heerlijke tijd bij Kasteel de Oosterhof vertrokken we naar het centrum van Rijssen voor de volgende locatie. Namelijke restaurant ‘t Brodshoes, waar ze een prachtige binnentuin hebben. Dat was ideaal deze dag, want de temperatuur was perfect om buiten te zitten. De taart van My Kitchen Playground maakte het helemaal af!

 

Ring van Juwelier ModaTrends, trouwkaart van Leintjes.nl Oldtimer bruiloft, trouwauto trouwschoenen, zilver en glitter Oldtimer trouwauto Oldtimer trouwauto Oldtimer trouwauto Ceremonie Kasteel de Oosterhof, Havezate Rijssen, Lohuis Bloemen Ceremonie Kasteel de Oosterhof, Havezate Rijssen, Lohuis Bloemen Ceremonie Kasteel de Oosterhof, Havezate Rijssen, Lohuis Bloemen Ceremonie Kasteel de Oosterhof, Havezate Rijssen, Lohuis Bloemen Kasteel de Oosterhof, Havezate Rijssen 't Brodshoes restaurant Rijssen, bruiloft Mirthe & Koos 't Brodshoes restaurant Rijssen, bruiloft Mirthe & Koos, taart My Kitchen Playground

Jurk: Taft en tule
Pak: Les hommes d’Amsterdam
Ringen: Juwelier ModaTrends
Taart: My Kitchen Playground
Trouwkaart: Leintjes.nl
Bloemen: Lohuis Bloemen

Meer informatie over trouwreportages vind je op deze pagina.

8