Leer mij kennen

ontmoet Anouk

Als fotograaf op bruiloften of shoots probeer ik altijd zo
onzichtbaar mogelijk te zijn. Natuurlijk ben ik daar voor de juiste momenten, maar deze dag of shoot draait niet om mij.  Mijn stijl is daarom heel ongedwongen, fris en spontaan.

Jullie trouwdag gaat over de liefde en de bijzondere momenten tussen jullie twee, die high five na het ja-woord of de traan van de moeder van de bruid. Dat zijn dan ook precies de momenten die ik probeer vast te leggen.

>>

Je hebt nu veel gezien van mijn werk, maar misschien ben je ook wel benieuwd naar het
gezicht achter deze foto’s. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat er ook een klik is tussen ons. Want als jij je op je gemak voelt voor de camera, ontstaan de mooiste en meest natuurlijke foto’s.


follow me on instagram @anoukwubs

Dan nu iets over mijzelf. Ik ben Anouk en getrouwd met mijn man Bram. Daarnaast ben ik trotse moeder van drie prachtige kinderen: Jens, Noud en Lauren. Een groot deel van mijn jeugd woonde ik in Apeldoorn, maar vanaf mijn dertiende woon ik in Groningen. Inmiddels heb ik deze stad verruild voor een dorp net boven Groningen en wonen wij in Bedum.


Veel mensen omschrijven mij als enthousiast en nuchter. Een combinatie die goed past bij wat ik doe!

Al tijdens mijn studie ben ik begonnen als professioneel fotograaf. Een pittige klus omdat ik naast mijn bedrijf en studie ook fulltime mama was. Maar het voelde goed en ondanks dat het soms wat hectisch was vertrouwde ik erop dat alles goed kwam.

Verder ben ik dol op lezen en reizen. Ook kan ik intens gelukkig worden van een avontuur in de natuur.
Een boswandeling met mijn gezin vind ik heerlijk! Vandaar ook mijn voorliefde voor buitenbruiloften. Toch word ik ook heel blij van een old-school spelletjesavond met vrienden.

EEN ECHT BUITENMENS

MIJN WERKWIJZE

Trouwfotograaf in binnen- en buitenland

Als trouwfotograaf vind ik het leuk om veel verschillende bruiloften door heel
Nederland te fotograferen. Ik vind het dan ook geen probleem om voor jullie bruiloft 
het land door te reizen! Ook voor bruiloften in het buitenland sta ik altijd open. Wil je meer weten over mijn trouwfotografie? Neem dan gerust contact op!

Wist je dat ik ook andere rapportages fotografeer? Bijvoorbeeld zakelijke fotografie of
coupleshoots. Op mijn blog vind je daar meer over.