fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas

Paul & Fong | Trouwen in de kas – Amsterdam | Langerlust

5 juli 2018

Paul en Fong zijn misschien wel één van de relaxte stellen die ik mocht fotograferen. Alles stond in het teken van samen genieten en plezier hebben. Ik vond dit zo’n fijne bruiloft! Laat me jullie vertellen waarom.

Kraanvogels

Fong heeft een Chinese achtergrond en dit hadden ze heel mooi verwerkt door de kraanvogels die her en der terugkwamen. Zo had ze hier een ketting van, stond er een kraanvogel op de trouwkaart en was de backdrop gevuld met zelf gevouwen kraanvogels. Wat ik zo bijzonder vond is dat Fong haar eigen trouwjurk heeft gemaakt. En nu is dat op zich al een heel karwei, maar dit heeft ze gedaan op een naaimachine uit Paul zijn familie, een oude Singer. Zo knap!

Trouwen in Amsterdam

Paul maakte zich klaar bij een vriend en Fong was thuis met 2 vriendinnen. Ook hier ging alles rustig aan en er werd nog even de tijd genomen om te proosten op deze dag.
De eerste ontmoeting was in het  bos van Amsterdam, vlak bij hun huis. Zo waren we ook meteen op de fotolocatie, handig!
Ze hadden een prachtige trouwlocatie gevonden in Amsterdam, namelijk Langerlust. Een mooie kas met een fijn terras ervoor, ideaal voor een zomerbruiloft.

Avondceremonie

Deze bruiloft was een tikkeltje anders dan de gewone bruiloften waarbij de ceremonie overdag is. Paul & Fong hielden de ceremonie pas na het diner. Voor die tijd kon er lang aan het diner worden gezeten en was er nog een borrel. Het mooie aan een ceremonie in de avond is dat de feest gasten ook aanwezig kunnen zijn, aangezien daarna het feest is. Ook is het licht minder fel, wat gunstiger is voor de foto’s. Dus een heel blije fotograaf.

Bierpong

Paul & Fong noemen zichzelf Pong, de vrienden hadden daarom bedacht dat ze wel een bierpong wedstrijd konden doen in de avond. Zo leuk! En heerlijk toepasselijk.

Dit is een langere blog dan normaal, maar ik kon de blog eigenlijk niet inkorten, zoveel moois!

  singer naaimachine chinese bruiloft nederland proseco bruiloft Trouwen in bos amsterdamfotograaf amsterdam   langerlust amsterdam, trouwen in de kas langerlust amsterdam langerlust amsterdam fotograaf amsterdam trouwen in de kas langerlust amsterdam, trouwen in de kas langerlust amsterdam, trouwen in de kas fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas Trouwen in Amsterdam, langerlust fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas Trouwen in Amsterdam, langerlust fotograaf amsterdam, langerlust, trouwen in de kas bierpong bruiloft bierpong bruiloft

Locatie: LANGERLUST AMSTERDAM | Trouwjurk: GEMAAKT DOOR FONG | Trouwpak: SUITSUPPLY | Trouwringen: JUWELIER PEEREBOOM | Trouwkaart: MILOU VAN KLAVEREN | Taarten: DE DRIE GREAFJES | Licht & geluid: LIMMERICK AMSTERDAM

7