festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningen

Tom & Marijn | Festival bruiloft Groningen

26 september 2018

Tom & Marijn zijn al heel lang bij elkaar en hebben 2 prachtige kinderen, Hugo & Sophie. Zo fantastisch dat ze nu gingen trouwen, je merkte de hele dag dat gek ze op elkaar zijn. De ochtend begon heel relaxed bij hun thuis, waar ze zich alle 4 klaarmaakten. Ook de beide ouders kwamen langs. De moeders en Sophie hielpen met de trouwjurk en de beide vaders en Hugo hielpen met het pak. Mooie momenten!

Korte fotoshoot

De fotoshoot hoefde maar heel kort te zijn, want ze wilden eigenlijk gewoon lekker de hele dag genieten met familie en vrienden. Een kleine shoot kan al heel veel mooie foto’s opleveren. In de avond hebben we ook nog een paar foto’s gemaakt met de ondergaande zon.

Bohemian festival bruiloft

Bij het plannen van de bruiloft was het al snel duidelijk dat het een festivalbruiloft zou worden. Nu zou het de hele dag gaan stormen en regenen (net als de dag ervoor). En dit was in de ochtend dan ook het geval, maar toen de dag echt begon bleef het droog en later kwam zelfs de zon door! Perfect!

Steenmannetje

De ceremonie werd gehouden onder een tent waarbij Hugo en Sophie natuurlijk ook een mochten handje helpen. Omdat Tom veel familie heeft uit Zwitserland en daar zijn roots heeft werd er ook een ‘steenmannetje’ gemaakt. Dit wordt vaak door wandelaars in de bergen gemaakt, wanneer je een stapel stenen tegenkomt voeg je er 1 aan toe. Dit was een mooi symbool van iedereen die om hen heen staat. Alle gasten hadden er wat opgeschreven.

Genieten op je trouwdag

De rest van de dag was geweldig! Tom en Marijn wilden voldoende tijd om met iedereen te kunnen praten, aangezien er ook familie van ver kwam. Dus er werd taart gegeten, geproost, cadeaus gegeven, gekletst, de kampvuurtjes werden aangestoken en de kinderen vermaakten zich prima op het terrein. De styling en catering werd gedaan door PPmangerie, alles zag er prachtig uit in had een mooie bohemian touch! Het eten werd geserveerd uit een foodtruck en zo ook alle drankjes en lekker hapjes.

Na het heerlijke diner kwamen de avond gasten binnenstromen. De DJ had echt een unieke plek wat nog meer een festival gevoel gaf. Echt waar, wat was dit een geweldige dag!

festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningen festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningen festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningen festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningen festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningen festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningen festival bruiloft groningen - bruidsfotograaf Groningenbruidsfotograaf groningen

Cateraar en aankleding locatie: PP MANGERIE | Taart: ANNIE’S TAART EN MEER | Muziek: LOVESOUND | Trouwlocatie: GRONINGER LANDSCHAP, COENDERSBORCH IN NUIS | Ringen: JUWELIER VAN DER MEULEN | Haar & make-up: CARLA VISAGIE | Trouwpak: ROKA GRONINGEN | Trouwjurk: ASSEPOESTER ARNHEM

19