Gerwin & Anoek – Elegante bruiloft in boerenschuur

8 januari 2019

Zo, het werd hoog tijd om deze bruiloft te bloggen. De dag van Gerwin & Anoek was fantastisch!

Tijdens de kennismaking en loveshoot leerden we elkaar beter kennen en ik kreeg daardoor nog meer zin in de bruiloft.

Stijlvolle bruiloft – Trouwen in Groningen

Anoek en Gerwin hebben allebei een geweldige stijl en houden van veel gezelligheid. Dit zag je dan ook terug op de bruiloft.

Anoek maakte zich klaar in het huis van haar ouders en Gerwin kwam haar even later ophalen. De tuin was perfect voor de first look.

Rijst en champagne

Ook tijdens de shoot hadden ze nagedacht over de details. Zo hadden ze rookstaven en champagne meegenomen. Vervolgens reden we door naar de Stefanuskerk waar Alice de ceremonie leidde. Na heeeel veel rijstkorrels te hebben opgevangen konden we gemakkelijk met z’n allen het bruggetje oversteken. In de locatie naar de kerk was er een moment om te vieren dat ze JA hadden gezegd!

Later piepten Gerwin en Anoek er iets eerder tussen uit om nog één keer de openingsdans te oefenen voordat alle gasten arriveerden. Ik vond het super leuk om dit ook nog even vast te leggen en meteen te kunnen zien wat ze van de Hayemaheerd hadden gemaakt.

Nadat we een gezellig diner hadden gehad was het tijd voor het feest en de dans waar ze zoveel tijd in hadden gestoken. Zo gaaf om te zien! En daardoor barstte het feest meteen goed los.

Overnachten op de trouwlocatie

Het leuke is dat de gasten op deze locatie kunnen blijven slapen. Dit geeft gegarandeerd een leuker feest en een hele gezellig ochtend met elkaar. Daarmee was het een mooie afsluiter van de bruiloft.


trouwen groningen, fotograaf bruiloft

elegante trouwjurk, trouwen groningen, fotograaf groningen

trouwen groningen, fotograaf bruiloft
rook fotoshoot, bruiloft groningen, bruidsfotograaf groningen


trouwauto groningen, fotograafstefanuskerk groningen, fotograaf, bruidsfotograaf, elegante trouwjurk
trouwen groningen, fotograaf bruiloft, taart, hayemaheerdhayemaheerd groningen, trouwfotograaf, feest bruiloft, fotograaf

trouwen groningen, fotograaf bruiloft, feest
trouwlocatie feest, groningen, bruidsfotograaf, bruiloft feest, dj groningen

Trouwlocatie: HAYEMAHEERD, OLDEHOVE | Zelfstandig trouwambtenaar: ALICE DAMMAN | Taart: BAKKERIJ VAN ECK | DJ + Saxofoon: SOUNDMASTERS | Barbier Gerwin: DE ZWARTE RAAF | Trouwpak Gerwin: SUITS & TIES | Danslessen: DANSSCHOOL MARIJKE | Trouwjurk Anoek: XSASA BRUIDSMODE | Schoenen Anoek: MARY JANE SCHOENENBOETIEK |  Make-up + Haar: FLOOR VISAGIE | Trouwauto: STEFFEN VAN DER BAAN – Rolls Royce Corniche II convertible | Schoenen Gerwin: SHOELIA – STIJLMEESTERS

Zoeken jullie nog een trouwfotograaf voor 2019? Vraag hier of ik nog beschikbaar ben op jullie datum.

7