trouwbeurs, trouwfotograaf groningen anouk wubs

Love & Marriage beurs Groningen | Verslag

6 februari 2018

Het is jullie misschien niet ontgaan, afgelopen weekend mochten wij op de Love & Marriage trouwbeurs Groningen staan. Ik ben niet heel snel zenuwachtig, maar dit vond ik toch wel even spannend. Dit was voor het eerst dat we op een beurs stonden. Daarom had ik voor die tijd veel nagedacht over de inrichting van mijn stand.

AANKLEDING STAND

De dag van het opbouwen was ik benieuwd of het zou worden zoals ik het plaatje in mijn hoofd had. En wat was ik blij met het eindresultaat. Ik mocht van Liza Lente de vloerkleden en plantenkrukjes lenen, super lief! Dit maakte het helemaal af.

Mijn logo is door We Are Golden van hout gemaakt. Zo mooi!

DE TROUWBEURS GRONINGEN

En toen was daar de beursdag zelf. Bram, mijn man en tevens ook second shooter, hielp mij mee. Wat hebben we veel leuke koppels mogen spreken. Ik was echt verbaasd over de mooie ideeën die iedereen had en hoe gaaf ze allemaal gaan trouwen. Ook een paar stellen die ik dit jaar mag fotograferen kwamen gezellig even langs, super leuk!

We waren zijn mega enthousiast over het afgelopen weekend en hebben super veel zin in alle mooie bruiloften van 2018 en 2019. Dankzij de beurs lopen de opties en aanvragen hard binnen voor 2019. Woehoe!

TROUWLEVERANCIERS

Als het nog rustig was of als er een show bezig was ben ik de beurs op gegaan om wat foto’s te maken. Geniet even mee van alle mooie stands en leuke leveranciers. Laat je mij weten wat je van mijn stand vind? Op Instagram en Facebook heb ik al veel toffe reacties gehad, bedankt allemaal!
Bedankt Trouwplannen voor de geweldige organisatie en TELEUKTROUWEN voor de mooie koffiehoek, de show en de fantastische aankleding! Te leuk Trouwen is trouwens ook in te huren voor jullie bruiloft, ze zorgen dat alles fantastisch gestyled is.

trouwbeurs, trouwfotograaf groningen trouwbeurs, trouwfotograaf groningenMijn logo heb ik laten uitzagen door We Are Golden, zij kunnen echt alles voor jullie maken. Denk eens aan jullie namen of jullie trouwlogo. trouwbeurs groningen, trouwfotograaf groningen anouk wubs trouwbeurs, trouwfotograaf groningen trouwbeurs, trouwfotograaf groningenSoundmasters was natuurlijk ook van de partij! trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, soundmastersAnders bloemstyling & het Te Leuk Trouwen terras trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, te leuk trouwen trouwbeurs, trouwfotograaf groningen trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, te leuk trouwen trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, te leuk trouwen Het leuke huisje van Decoway:trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, decoway trouwbeurs, trouwfotograaf groningenNienke van Kasteel stond er met haar mooie trouwkaarten en was mijn gezellige overbuurvrouw:trouwbeurs, trouwfotograaf groningenWeddingdeco met hun mooie spullen:trouwbeurs, trouwfotograaf groningen trouwbeurs, trouwfotograaf groningenAls je nog een leuke koffie truck zoekt voor jullie bruiloft, Toffe Koffie heeft echt hele lekker koffie:trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, toffe koffie trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, toffe koffie trouwbeurs groningen, trouwfotograaf groningenFlowers & Living (met mijn foto’s van Melvin & Lianne, zo leuk!) en de mooie live muziek van Musica Rosa:trouwbeurs, trouwfotograaf groningenOnze buren met hun Green Cafe, ze doen catering, koffie, silent disco’s en nog zoveel meer: trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, green cafeRidali met hun mooie trouwfilms:trouwbeurs groningen, trouwfotograaf groningen, ridaliVier verhuur voor styling en verhuur van meubels:trouwbeurs, trouwfotograaf groningen trouwbeurs groningen, trouwfotograaf groningen, te leuk trouwen trouwbeurs groningen, trouwfotograaf groningen, te leuk trouwen trouwbeurs, trouwfotograaf groningen anouk wubsEn dan nu een hoop lekkers!! Ik ben helemaal verliefd geworden op alle taarten, donuts en nog meer heerlijks van Bakkerij van Eck Nomnomnom: trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, donuts trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, trouwtaart trouwbeurs groningen, bakkerij van eijktrouwbeurs, trouwfotograaf groningen, trouwtaartFirma Beeld met de leuke fotobox, wij konden het niet laten om ook even los te gaan: trouwbeurs, trouwfotograaf groningen, firma beeld trouwbeurs, trouwfotograaf groningen trouwbeurs groningen, trouwfotograaf groningen anouk wubs

Hopelijk is dit weer een hoop leuke inspiratie voor jullie. En wil je er zeker van zijn dat ik er op jullie dag bij ben om het vast te leggen, stuur me dan een berichtje. Ik stuur dan de brochure toe met meer informatie en de prijzenpakketten.

Klik hier om contact met mij op te nemen. 

3