Bruiloft Soest | De kleine Melm | Jos & Marije

29 juni 2017

Laat ik mijn blog beginnen met: Jos & Marije zijn zo ontzettend lief!! En ik denk dat alle familie en vrienden die om hen heen staan dit zullen beamen. Van de voorbereidingen, tot de bruiloft zelf en ook na de bruiloft heb ik zo ontzettend leuk contact met ze gehad. En ik kreeg zelfs nog een mega bos bloemen van ze thuis gestuurd. Wauw! Deze bruiloft bij de Kleine Melm in Soest was echt een feestje!

Klaarmaken met zussen

Maar nu verder over hun trouwdag. Want daar gaat het nu natuurlijk om. Marije maakte zich klaar in Nijkerk met haar moeder en zussen. Wat zijn ze hecht met elkaar, heel mooi om te zien.

Unieke fotolocatie Soest & aankomst

Voor de fotoshoot hadden we een unieke locatie, namelijk een oude militaire vliegbasis bij de Soesterberg. Vervolgens reden we door naar de Soesterduinen. Dat Jos & Marije aan zouden komen met een boot hadden ze niemand verteld. Alle gasten stonden klaar bij de oprit maar hoorden tot hun verbazing ineens een toeter vanaf het water. Jos gaf hiermee duidelijk aan dat ze eraan kwamen. Alle gasten zetten het op een rennen (met de versierde bogen) om bij het water te komen. Een geweldig gezicht!

Ceremonie aan het water bij de Kleine Melm

Ik werd toch wel zo ontzettend blij van de ceremonie. Het bruidspaar op een mooie chesterfield bank, de gasten op houten stoeltjes en een prachtige backdrop. Dit alles met uitzicht op het water. Ilse de Zwart mocht de ceremonie leiden en wat deed ze dit super. Ook de gasten mochten mee doen! Op den duur werden er vragen gesteld en de gasten konden vervolgens antwoorden door een mondje of een snor op te steken. Wil je meer tips over een persoonlijke ceremonie? Lees dan deze blog.

Na een middag vol gezelligheid met, taart eten, tafelvoetballen, borrelen en dineren op het terras was het tijd voor de kerkdienst. En hierna ging iedereen terug naar de Kleine Melm voor het feest. Er kwam toen nog zo’n mooie zonsondergang dat ik het niet kon laten om nog even een mini shoot met ze te doen.

Bekijk hier de trouwdag van Jos & Marije:

trouwfotograaf soest, stationery trouwfotograaf soest, klaarmaken trouwfotograaf soest, militair vliegtuig trouwfotograaf soest, militair vliegtuig trouwfotograaf soest, militair vliegtuig  trouwfotograaf soest, soesterduinen trouwfotograaf soest, soesterduinen trouwfotograaf soest, soesterduinen trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm, backdrop ceremonie ilse de zwart, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melmtrouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm, buiten trouwen trouwfotograaf soest, de kleine melm, buiten trouwen trouwfotograaf soest, de kleine melm, buiten trouwen trouwfotograaf soest, de kleine melm, buiten trouwen trouwfotograaf soest, de kleine melm, trouwfotograaf soest, de kleine melm, buiten trouwen trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm trouwfotograaf soest, de kleine melm

Fotolocatie: VLIEGBASIS SOESTERBERG + SOESTERDUINEN | Trouwlocatie: DE KLEINE MELM | Trouwringen: 123GOLD | Trouwpakt: VAN DER KAM | Trouwjurk: NIKITA BRUIDSMODE  – LADYBIRD | Trouwkaart: WILLEKE GEERTSEMA | Trouwambtenaar:  ILSE DE ZWART | Taarten: DOOR FAMILIELEDEN | Videograaf: HERMEN GERRITS FILM & FOTOGRAFIE

De preview film van Jos & Marije van Hermen Gerrits film & fotografie:

Jos & Marije | Wedding preview from Hermen Gerrits on Vimeo.

6